Öneri Note 5 tuş ışıkları

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Note 5 tuş ışıkları
Bu tuşların ışıkları oyun oynarken video izlerken falan kapanmıyor gündüz neyse de geceleri çok dikkatimi dağıtıyor bu ışıkları kapatmanın bir yolu var mıdır ?

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Normalde 6 sn sonra kapanması gerekiyor.
kapanmıyor sa yazılımla ilgili ilerde düzeltirler.

Sarangni

Sarangni

Üye
Note 3 hepsi bile kapanıyor muhtemelen Note 5 de vardır. 6, 1.5 saniye, kapalı ve açık seçenekleri olması gerek.

AHKE

AHKE

Üye
root gerekir tamamen kapatmak için

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Bu değil mi?

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Burayı biliyorum normalde de kapanıyor ama oyunda veya video da sürekli yanıyor ve note 5 in ekran ayarları kısmında böyle bi seçenek yok malesef

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Çok saçma olmuş tüm video/film boyunca iki ışık dikkat dağıtıp dursun o zaman. Son çıkan bir modelde eski modellerde olan gerekli birşey eksiklik olmuş. Bence hemen Samsunga mail atın. Not5 in geri dönüşlerini dikkate alır zamanla eklerler.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Bu arada hani yeni model gelince aynı özellikler olacak diye bir konumda yok
her cihaz kendi farkıyla yazılım port ediliyor
extra özellikler icin en az iki düzeltme alması lazım
yeni cihazlar ile ilgili cok zorluk cektim
alt cihazlardan üst cihazlara gecince aynı extrayı görmek istiyoruz ama yok :oke: zamanla olur.

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Daha 2 3 gün önce düzeltme geldi de stabilite ve pil üzerine bi güncellemeydi gerçekten de iyileşme oldu ama bu sorun karanlıkta gerçekten çok dikkat dağıtıyor bi kaç uygulama denedim normalde kapatıyor ama oyunda yine yanıyor

Bu video da denen ayar var ama benim telefonun ayarlar menüsü bile video daki gibi değil yana kaldırıyor falan öyle değil ayar menüsü

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
arkadas kapastif tuşları demiyor mu? ben onu sandım
resimde gösterilen 1.5 sn 6 sn oranları ekran kilitteyken ekran ışığının açık kalma süresi
Hayır kapasitif tuş süresi bu

MaxipmaN

Üye
Nasıl unutmuşlar onu komik ciddrn, yazılımla eklenir

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bnm s3 te oyundan oyuna değişiyordu
ve normal süresi 1.5 saniye olarak ayarlıyordum

Üst Alt