Note 7 varken s7 çıktı gibi bi ifadenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Bunun nedeni bunlar ayrı seriler en son çıkan telefon en iyisi olacak bir şey diye bir şey yok a ve j serilerinden de cihazlar çıkmaya devam ediyor bunların kıyaslanamayacak derecede olduğunu biliyoruz. İphone için de 6 dan sonra çıkan model 5 se sanırım modelin adı o. Bunun da daha iyi olduğunu söyleyemeyiz. Bu rakamdan dolayı note serisinin daha zayıf bir cihaz olduğu hissediliyor. Konudan uzak biri bu şekilde düşünüyor. Bu nedenden zaten note 6 çıkmadan 7 çıktı. S7 yi küçümsemiyorum küçümsenecek bi cihaz değil. Note 5 illa al demiyorum. Ancak note 5 kullanıyorum ve bunun her ihtiyacınızı karşılayacağına emin olduğumu söylüyorum. Cihazın gerçekten sınırlarını zorladığımı düşünüyorum ve başarılı bir cihaz olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla. "Avast" cevabım sana, ancak sana karşı değilim yanlış anlaşılmasın. Sadece fiyatının daha düşük olması ve özellik olarakta s pen olarakta çok iyi iş yaptığını, alırsanız pişman olmayacağınızı söulüyorum