Telefon Tavsiyesi Note 5 mi S7 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
Elbette s7 :oke:

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM

osicik

Üye
S7 derken S7 den mi edge den mi bahsediliyor edge muazzam

• Beğen

lock66

Üye
Note 7 varken s7 çıktı gibi bi ifadenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Bunun nedeni bunlar ayrı seriler en son çıkan telefon en iyisi olacak bir şey diye bir şey yok a ve j serilerinden de cihazlar çıkmaya devam ediyor bunların kıyaslanamayacak derecede olduğunu biliyoruz. İphone için de 6 dan sonra çıkan model 5 se sanırım modelin adı o. Bunun da daha iyi olduğunu söyleyemeyiz. Bu rakamdan dolayı note serisinin daha zayıf bir cihaz olduğu hissediliyor. Konudan uzak biri bu şekilde düşünüyor. Bu nedenden zaten note 6 çıkmadan 7 çıktı. S7 yi küçümsemiyorum küçümsenecek bi cihaz değil. Note 5 illa al demiyorum. Ancak note 5 kullanıyorum ve bunun her ihtiyacınızı karşılayacağına emin olduğumu söylüyorum. Cihazın gerçekten sınırlarını zorladığımı düşünüyorum ve başarılı bir cihaz olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla. "Avast" cevabım sana, ancak sana karşı değilim yanlış anlaşılmasın. Sadece fiyatının daha düşük olması ve özellik olarakta s pen olarakta çok iyi iş yaptığını, alırsanız pişman olmayacağınızı söulüyorum

• Beğen
Tepkiler: avast ve KAYIP-ADAM
avast

avast

Üye
Uzunca bir yazı yazmıştım lakin uzatmak istemedim almak isteyen arkadaş youtubedan applerin speed testlerini camera testleri falan izleyerek karar vermeli kafasına yatanı alsın zira sizde note5 var memnunsunuz bende de s6 var memnunum :anlas:. iki cihazdan birini alıpta memnun kalmayacagını düşünmüyorum. lakin samsungun desteği güncelleme sırası falan tahminime göre bu şekilde olur
note 7》s7&edge》note5》s6edge+》s6&edge

Son düzenleme:
  • Beğen

osicik

Üye
Bunlar son seri cihazlar zaten o iyi bu kötü deme şansımız yok en iyi tavsiye git teknosaya iki aletide yarımşar saat karıştır kurcala sonra fiyat olayını da düşünerek kararını ver en mantıklı cvp bu bu aletlerin oynatamayacağı oyun yapamayacağı işlem yok zaten....

• Beğen
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Bunlar son seri cihazlar zaten o iyi bu kötü deme şansımız yok en iyi tavsiye git teknosaya iki aletide yarımşar saat karıştır kurcala sonra fiyat olayını da düşünerek kararını ver en mantıklı cvp bu bu aletlerin oynatamayacağı oyun yapamayacağı işlem yok zaten....
hayır s7 daha iyi diyebiliriz çünkü daha yeni nesil işlemcisi var şu anda fark anlaşılmıyor olabilir ama ilerde anlaşılır s7 daha çok oyun açar ilerde

• Beğen

lock66

Üye
hayır s7 daha iyi diyebiliriz çünkü daha yeni nesil işlemcisi var şu anda fark anlaşılmıyor olabilir ama ilerde anlaşılır s7 daha çok oyun açar ilerde

O zamana daha neler çıkar bunları unuturuz

• Beğen
man20

man20

Üye
2 senede bir telefon değiştirildiğini unuttunuz galiba. En fazla 3 sene.

• Beğen