Telefon Tavsiyesi Note 4'mü, S6'mı Almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ben gereksiz uygulamaları silmek istediğim için root yapmam gerekiyor çok kullanmadığım uygulama var. Bu arada S6 da sistem uygulamaları silinebiliyor diye duymuştum ama ben silemedim?

silme degildr o devre dışı bırakılır :) sayaçta artmadığı için root yapılabilir tabiki :)

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Devre dışı bırakmayı hiç sevmem ya kullanırım yada kökten silerim :) Bu arada ekrana kırılcam cam yapıştırmıştım ancak çok kötü durdu ekran da kenarlarında boşluk kaldı. Acaba bunu kaldırıp sadece jelatin yapıştırsam yetermi sence?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Devre dışı bırakmayı hiç sevmem ya kullanırım yada kökten silerim :) Bu arada ekrana kırılcam cam yapıştırmıştım ancak çok kötü durdu ekran da kenarlarında boşluk kaldı. Acaba bunu kaldırıp sadece jelatin yapıştırsam yetermi sence?
Ekran zaten dayanıklı kırılmaz cam bence gereksiz ama bendede var :D
Jelatin yeterli olabilir çünkü kılcal çizikler olusabiliyor koruma amaçlı :)

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Ekran zaten dayanıklı kırılmaz cam bence gereksiz ama bendede var :D
Jelatin yeterli olabilir çünkü kılcal çizikler olusabiliyor koruma amaçlı :)
O zaman en iyisi jelatin kullanmak cunku cam çok kötü duruyor S5te böyle değildi

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
Aynen bende de kenarlardan hava aldı çok kötü bir görüntü oldu bide siyah renk olunca çok belli oluyor :)
Bende de kenarlarında boşluk var 2 ay oldu adam düzelir demişti ama hala düzelmedi :) zaten ekranı tam kaplamıyor. Değıştireyim diyorum ama o kadar para bayıldım en azından yıpransın diye bekliyorum. Tek güzelliği parmağım çok iyi kayıyor. Bu güne kadar hiç sorun yaşamadım :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bende de kenarlarında boşluk var 2 ay oldu adam düzelir demişti ama hala düzelmedi :) zaten ekranı tam kaplamıyor. Değıştireyim diyorum ama o kadar para bayıldım en azından yıpransın diye bekliyorum. Tek güzelliği parmağım çok iyi kayıyor. Bu güne kadar hiç sorun yaşamadım :)
Kaca aldin?
Bana turkcell bayiinde adam 140 tl dedi sonra 3 kere indirip enson 40 tl ye satmaya kalkti ama yinede almadim :)
Arkadas 5 tl ye takti :)

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
Kaca aldin?
Bana turkcell bayiinde adam 140 tl dedi sonra 3 kere indirip enson 40 tl ye satmaya kalkti ama yinede almadim :)
Arkadas 5 tl ye takti :)
Ben samsung bayiiden aldim 70 liraydi adam bana öğrenciyim diye indirim yaptı 50 liraya bıraktı. :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ben samsung bayiiden aldim 70 liraydi adam bana öğrenciyim diye indirim yaptı 50 liraya bıraktı. :)
Arkadas telefonculara malzeme satiyor en iyisi 10 tl filan diyor adamlar iyi para kazaniyor :)
Birde bana satmaya calusirken torbavidayla filan ekrana vuruyor almiyacagim seyi aldiracakti az daha :D

FK5896

FK5896

Üye
Arkadas telefonculara malzeme satiyor en iyisi 10 tl filan diyor adamlar iyi para kazaniyor :)
Birde bana satmaya calusirken torbavidayla filan ekrana vuruyor almiyacagim seyi aldiracakti az daha :D
Aslında bende almayacaktım ama kırılmaz dayanıklı diye aldım ben baya sakarım telefonu çok fena düşürebiliyorum :) ama şu koruyucu ekranı tamamen kaplasaydı iyiydi :)

csbaz

csbaz

Üye
Aslında bende almayacaktım ama kırılmaz dayanıklı diye aldım ben baya sakarım telefonu çok fena düşürebiliyorum :) ama şu koruyucu ekranı tamamen kaplasaydı iyiydi :)
2 defa temperli kırdım ve birini 70 e diğerini 40 a taktırdım.Ben ne kazık yemişim abow.

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
2 defa temperli kırdım ve birini 70 e diğerini 40 a taktırdım.Ben ne kazık yemişim abow.
1 kere deneme amacıyla 2 kere de düşürerek kırdım temperli camı tanesini 20tlye aldım.Sen fena kazık yemişsin [emoji54]

The Pancar

The Pancar

Üye
4k nın bir diğer avantajı edit yaparken istediğiniz gibi oynayabiliyorsunuz

king662002

king662002

Üye
S6 Tavsiyemdir.

Byfendy05

Byfendy05

Üye
kardes note al tabi ki.samsung markasında en uzun süreli kullanabileceğin telefonlar note serisidir

Takipçi Satın Al

Üst Alt