Telefon Tavsiyesi Note 4'mü, S6'mı Almalıyım?

Konu Sahibi
Maddi olarak sıkıntın yoksa olabilir ben artık s9 görürüm belki 2-3 sene sonra
Bende nova kullanıyorum ama yeni touchwiz tema desteği ve birkaç ozelligiyle gayet kullanılabilir durumda
Yeni touchwiz de simge boyutlari kucultulebiliyorsa ve izgara ayarlari varsa kullanirim yoksa kullanmam ☺
Calisiyorsan maddi durumun iyidir alirsin bi sekilde. Ama calismiyorsa o iş biraz zor. Ben calisiyorum ve aliyorum zaten baska bir harcamam da yok oyle fazla.

rodinatr

Üye
Herkesin yaşama standartı farklı ben genel konuştum üzerine alınma

İcon boyutu için birkaç yıl daha beklersin

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Bugun siyah renk Galaxy S6 yi aldim arkadaslar. Ilk izlenimlerime gore cihaz harika. Özellikle kamerasi cok hosuma gitti ve tasarimi

Tepkiler: Bahadir_fb
Bugun siyah renk Galaxy S6 yi aldim arkadaslar. Ilk izlenimlerime gore cihaz harika. Özellikle kamerasi cok hosuma gitti ve tasarimi
Evet kamera çok iyi bu akşam arkadaşlarla yemekteydik tek benim cihazı kullandılar foto için ben bile bu kadar begenilecegini beklemiyordum 6s ve Note 4 dahil birçok cihazı solladı

Tepkiler: Samizel Destan
    Konu Sahibi
Evet kamera çok iyi bu akşam arkadaşlarla yemekteydik tek benim cihazı kullandılar foto için ben bile bu kadar begenilecegini beklemiyordum 6s ve Note 4 dahil birçok cihazı solladı
Ayne oyle yanimda ki arkadaslar da hayran kaldi kamerasina [emoji4] Arkadasimin birinde Z3 var telefonu kiracakti az kalsin S6 almam lazim diye tutturdu [emoji4]

6 plus diyin o zaman ya da 6. İkisininde kamera aynı zaten 6s daha çıkmadı bile

Konu Sahibi
6s aypon oluyor

bu arada hayırlı olsun iyi seçim olmuş senin içinde yeni bir samsung deneyimi denebilir önceki samsunglara göre
Teşekkür ederim şu anlık güzel gibi görünüyor telefon Bu arada sen telefonu rootladın mı veya nasıl rootladın