NOTE 4 Style (edited By HaSaNd.)

Sponsorlu Bağlantılar

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm ye belle shell şeklinde cfw var ama belle modlari çalışmaz ...

Mr.Pro

Mr.Pro

Üye
tüh kötü oldu neys
aslında denemeye değer sen bana ofw bellenin dosyalarını bulurmusun ben nasıl bulabilirim bilmiyorum jaftan flashlarım olmazsa önceki yazılıma geri dönerim

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
bence hiç deneme jaflamada sorun olur

Mr.Pro

Mr.Pro

Üye
e ozmn nasıl yapıcaz

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
belle shell cfw sı var. Onu dene

yasin213

yasin213

Üye
Yapamazsın. Yaptın diyelim, peki ya sonrası? Donanım olarak yetersiz kalır. Bir arkadaşımın C6-01'inde 450 MB civarı telefon hafızası olduğunu gördüm. Yüklense bile kasım kasım kasılır.
Benim emektarın dokunmatiğini sağlayan küçük bir kablo koptu. Boş boş duracağına şu dediğin orijinal Belle yazılımını flashlamayı bir deneyim. Kaybedecek bir şeyim yok :D

Mr.Pro

Mr.Pro

Üye
Yapamazsın. Yaptın diyelim, peki ya sonrası? Donanım olarak yetersiz kalır. Bir arkadaşımın C6-01'inde 450 MB civarı telefon hafızası olduğunu gördüm. Yüklense bile kasım kasım kasılır.
Benim emektarın dokunmatiğini sağlayan küçük bir kablo koptu. Boş boş duracağına şu dediğin orijinal Belle yazılımını flashlamayı bir deneyim. Kaybedecek bir şeyim yok :D
oha nasıl koptu la :D
belle shell cfw sı var. Onu dene
modifiye fw bölümünde en üsttekimi

yasin213

yasin213

Üye
Bi rahat durmuyorum ki :D
Ekranı değiştirtmiştim telefoncuda. Sonra ekranda biraz toz vardı, ekranı çıkarıp temizleyeyim derken üstteki kabloya fazla asılmışım, koptu :D Ama telefoncunun hakkını vermek lazım. İyi takmış. Yoksa kabloyu kopartacak kadar zorlamazdım :ehe
https://www.maxicep.com/forum/konu/...esh-orijinal-fw-dosyalari-direk-indir.688129/
Bu konudaki OFW'yi 5800'a flashlayacağım inşallah :D
Neyse konu dağılmasın. Özelden sonucu bildireyim. Olursa da konu açarım :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Mr.Pro
Mr.Pro

Mr.Pro

Üye
aslında bende böyleyim :D can sıkıntısıa napacağımı şaştım dakka başı programlara bakıyom yüklüyom napacağımı şaştım
hadihayırlısı
sonuç
:ehe
ekran boyutu c6-01 e göre biraz büyül gelmezmi

yasin213

yasin213

Üye
Nokia 500 için olan Evols CFW'sini deneyeceğim. Ekran boyutları aynı dostum (360x640). İstersen özelden konuşalım?

Mr.Pro

Mr.Pro

Üye
mesaj attım sana ordan yazabilirsin ben forumu açık bırakırım yazarsanda cevap veririm sorun yok

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
can sıkıntısı için super mod lar var s60v5 için tester olan bana ulaşın

Mr.Pro

Mr.Pro

Üye
rofs2 işleminin nasıl yapıldığı hakkında hiç fikrimyok

asigsasi

asigsasi

Üye
konu dışına çıkmayalım :polis:

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
Nokia frewre editon veya nokıa cooker ıle rofs 2 acabılırsın

- S.O.U.L.F.L.Y -

- S.O.U.L.F.L.Y -

Üye
:tşk:

Dm.Pro

Dm.Pro

Üye
Teşekürler :)

Dm.Pro

Dm.Pro

Üye
@Hasand. Duvar Kaggıdını Alabilirmiyim Rica Etsem ?

Yönetici tarafından düzenlendi:
Takipçi Satın Al

Üst Alt