Marco Laren
Üye
Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede] - MaxiCep
burrada gerekli anlatim var
burrada gerekli anlatim var
senin pil şebeke ve google play bende çıkmadı nasıl yaptın onu,tema ile alakalı mı yoksa mif ile mi yaptınrica ederim
s5 temasi var ışine yararmıgencler samsun s4 un de temasi flan var mi ????
avkon 2 ile yaparsın pıl sımgesinısenin pil şebeke ve google play bende çıkmadı nasıl yaptın onu,tema ile alakalı mı yoksa mif ile mi yaptın
hazır yok mu paylaşım için
s5 temasını link:S5 Style By FreeStyleMinds (Edited by HaSaNd). - MaxiCepgencler samsun s4 un de temasi flan var mi ????
abi süpersins5 temasi var ışine yararmı
avkon 2 ile yaparsın pıl sımgesinı
s5 temasını link:S5 Style By FreeStyleMinds (Edited by HaSaNd). - MaxiCep
rıca ederimsuper saol
rica ederim
link:Nokia BELLE TÜRKÇE Widgetler (tamamı .sis halinde ve sorunsuz) YENİ WİDGETLER EKLENDi (03.09.2012) - MaxiCep orada olan saat digitalı indırinsaat widget ini de atarsan
senin fotoya yokdugun saat vidgetini soruyorum benlink:Nokia BELLE TÜRKÇE Widgetler (tamamı .sis halinde ve sorunsuz) YENİ WİDGETLER EKLENDi (03.09.2012) - MaxiCep orada olan saat digitalı indırin
senin fotoya yokdugun saat vidgetini soruyorum ben
son rica oraya hasand yazdin ya onun widgetiyle el feneei vidgetini atarsan tamamdirteşekkürler
tercih wıdgetı onun adı link:Nokia BELLE TÜRKÇE Widgetler (tamamı .sis halinde ve sorunsuz) YENİ WİDGETLER EKLENDi (03.09.2012) - MaxiCepson rica oraya hasand yazdin ya onun widgetiyle el feneei vidgetini atarsan tamamdir