NOTE 4 Style (edited By HaSaNd.)

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
neyin pazarlığını yapıyorsun kardeşim istek konusu açarak oradan devam et bu mesajı da cevaplama konu uzamasın artık
keyifli forumlar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tamam arkadaşlar burda bir toparlama yapalım konu açan arkadaşam tavsiyem @asigsasi moderatör arkadaşımın dediklerine dikkat etmeniz. Zira zamanında bu konuda eğitimler hazırlamış biri olarak bu konuda çok sıkıntı çekmişimdir. Baştan sona Carbideui eğitimlerimde bunlara çok değindim lütfen istek konularını istek mesajlarına ekleyiniz çok bir değişiklik yoksa.
Konu bu şekilde çözülsün lütfen daha fazla konuşmamız çözümsüzlük olur.
Emeğinize teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Eduardo58, asigsasi ve Bahadir_fb
Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar burda bir toparlama yapalım konu açan arkadaşam tavsiyem @asigsasi moderatör arkadaşımın dediklerine dikkat etmeniz. Zira zamanında bu konuda eğitimler hazırlamış biri olarak bu konuda çok sıkıntı çekmişimdir. Baştan sona Carbideui eğitimlerimde bunlara çok değindim lütfen istek konularını istek mesajlarına ekleyiniz çok bir değişiklik yoksa.
Konu bu şekilde çözülsün lütfen daha fazla konuşmamız çözümsüzlük olur.
Emeğinize teşekkürler
rica ederim @Nextman abi teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Nextman
warsofwon

warsofwon

Üye
aynen beyler forumda symbian bellemiz için uğraşan pek kimse kalmadı..

sat s3 al

sat s3 al

Üye
güzele benziyor

Darqos

Darqos

Üye
helal olsun , Lolipop 5.0 Bekliyoruz , Syambian zatten ölmüş Adam Bi note 4 fotosu eklemiş diye adamı döveceksin İsa abi , Bu arada babam bu telefonu 200 e satıyr :/ Yazgünü lg g2 alıyorum En kötüsü ise Pc alınca Size Tema yapamıycam test edemiycem , İlerde nokia 603 alırım sıfır :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Hasand.
asigsasi

asigsasi

Üye
helal olsun , Lolipop 5.0 Bekliyoruz , Syambian zatten ölmüş Adam Bi note 4 fotosu eklemiş diye adamı döveceksin İsa abi , Bu arada babam bu telefonu 200 e satıyr :/ Yazgünü lg g2 alıyorum En kötüsü ise Pc alınca Size Tema yapamıycam test edemiycem , İlerde nokia 603 alırım sıfır :)
yorum yazarken kışkırtıcı mesajlar yazmayalım symbianı ben öldürmedim ama en çok kimin emeği var bariz ortada ve symbian ölmüş diye de ortalık boş kalmış sanmayın :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Gereksiz mesajlar yazmayınız.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Hasand.
Marco Laren

Marco Laren

Üye
saol kardesim allah razi olsun

onurhanerk

onurhanerk