note 4 şarj gitmiyor :(((

Sponsorlu Bağlantılar

moscow89

Üye
    Konu Sahibi
note 4 şarj gitmiyor :(((
2 hafta once avea bayisinden aldigim galaxy note 4 telefonum tum cabalarima ragmen gun boyunca 2 kez sarja takmaktan kurtaramiyorum. Mesela sabah 11de sarjdan aliyorum yine aksam 12 civari yeniden sarj etmek zorunda kaliyorum. Herhangi bir uygulama da yok yukledigim saf sistem kullaniyorum. Acaba servisemi basvurmaliyim bu sorun icin nedeni ne olabilir???

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bir sorun olmalı yetkili servis veya aldığınız avea bayisine bildiriniz muhtemelen pil veya telefon değişim yaparlar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Şarjı en iyi giden telefonların ilk sıralarında yer alır normalde note4. Kesin bir sıkıntı var aldığın yere götürüp servise yollamalarını ya da değişim talep et kardeşim

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Bende günde iki kere şarja takıyorum. Ama uzun sürede kullanıyorum.

İkinci şarjdan sonra

burak1553

burak1553

Üye

Sabah %85 ti normal kullanımda akşamı çıkarıyor
En az 4 saat ekran süresi alıyorum ortalama 2-3 saatte mobil veri açık
Bence aldığın yere git bir sor

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Bende gun boyu her zaman wifi açık, wifi olmayan yerde de mobil veri açık kullanıyorum. adım sayar her zaman açık. Ekran döndürme de genelde açık oluyor. Parlaklık otomatikte. Karanlık alanda nadir kullanıyorum. göründüğü gibide çoğunlukla oyundan gidiyor.

accredoria

Üye
Panik yok, doğal
Samsung à ait programları uygulamalardan devre dışı bırak ile durdur. All in one toolbox ve du bateri Saver yükle, otomatik Task Killer fonksiyonlari ile gereksiz uygulamaları düzenli olarak durdur. Başka bir Launcher yükle, benim favorim ss launcher. Otomatik ekran parlaklığı, gün içi yoğun whatsapp , 3g, pinterest, facebook kullanımı, auto call recorder aktif,macrodroid aktif, kamera günde 30 sefer aktif, s note aktif kullanımda tek şarj ile 30 saat kullanıyorum. Unutma,adimsayar gibi s Health uygulamaları, google search uygulamalar çok yiyor şarjı. İhtiyacın olmayana durdur de. Bunlara rağmen gitmiyorsa servise yolla sorun bulunmasa zerolemon 10000 mAh pil al.pisman olmazsın

Son düzenleme:

moscow89

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlarlar telefonu garantiye yolladım 1 hafatada geri yollanıldı ve durum hala aynı ve ben note 2 de kullanıyordum aynı şekilde kullanımda 2. güne ulaştığımda oluyordu tamam aynı performans beklenilemez ama biraz yanına yaklaşsın be abi iphone gibi zırtbırt şarj etmiyeyim! Bu arada sorun tespit edemeyen servis konya samsung yetkili servis. Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar?

xmustx

xmustx

Üye
Note 3üm var sabah 10.30da şarjdan çektim ve az önce şarja taktım.gün içerisinde film bile indirdim.note 4 nası öyle olur

moscow89

Üye
    Konu Sahibi
Note 3üm var sabah 10.30da şarjdan çektim ve az önce şarja taktım.gün içerisinde film bile indirdim.note 4 nası öyle olur

Yaklasik bi 18 saat kullanimin soz konusu senin telefonda ki ekran teknolojisi daha gelismis ve daha fazla guc harciyor note 4. Bende onu soruyorum nasil boyle oluyor? ;)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
2k ekran fazla geliyo diye yorum yapim mi ben de he :bleh:
3220 mAh bormal kullanımda günü her türlü çıkarması lazım vardır bir sorun.

• Beğen
Tepkiler: xmustx

moscow89

Üye
    Konu Sahibi
2k ekran fazla geliyo diye yorum yapim mi ben de he :bleh:
3220 mAh bormal kullanımda günü her türlü çıkarması lazım vardır bir sorun.

En azindan 15-16 saat bir kullanim vermesi lazim 12 saati gecemedim daha hacım :( o degilservis nasil olurda bir sorun bulamadı... 3 gunde acik denenilip kullanildigi soylenildi...

xmustx

xmustx

Üye
18 saat kullanım anormal değildir başçavuşum ;)

MaxipmaN

Üye
note2 gibisi gelmeyecek anlaşılan

Anil-D

Anil-D

Üye

Kitkata döndüm

SpyChef

SpyChef

Üye
Servise gotur sıkıntı var büyük ihtimalle

sat s3 al