note 4 internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

romantik

romantik

Üye
    Konu Sahibi
note 4 internet sorunu
Arkadaşlar wcdm ile gsm seçili olduğu halde ikide bir internet bağlantı sorunu çok oluyor Full çekiyor (H)isaretide var ama sürekli kesiliyor hat turkcell ayrıca bu üçüncü note 4 hepsi aynı bilgisi olan varsa paylaşalım lütfen.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Sadece3g yap seçimi

xmustx

xmustx

Üye
Nano sim kartını değiştirdin mi ?

romantik

romantik

Üye
    Konu Sahibi
Nano değil ki Micro note 3 te hiç bir sıkıntı olmadığı için degismedim

xmustx

xmustx

Üye
Ben s3 ve note 3 te problem yaşamadım sımı kestirmiştim.fakat bazı kartlar kesilince sorun çıkarabiliyormuş yada 128 lik mikro sım çıkartmayı deneyin.

romantik

romantik

Üye
    Konu Sahibi
Hepsini denedim 3g 2g Lite ama aynı turkceli aradım hatta sorun yok diyor ama bu aldığım 3 üncü note 4 hepsi aynı

xmustx

xmustx

Üye
Sım kart olayını bi danış istersen.

• Beğen
Tepkiler: romantik
romantik

romantik

Üye
    Konu Sahibi
Yarın onuda denerim inşallah ondandır sıkılmaya başladım okeyde tam bitecem bağlantı koptu diyor meret

Ferzan

Ferzan

Üye
Erişim Noktası adlar yerinde varsayılan olarak sıfırla bakalım nasıl olacak

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
romantik

romantik

Üye
    Konu Sahibi
Her şeyi denedim aynı arkadaslar

xmustx

xmustx

Üye
Note 4 kullanıcı kulübüne bi bakın.Daha dün alan oldu @Anil-D

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Cihazına internet hızını ölçen bir program yükleyip cihazı test edebilirsin. Belki işine yarar.

Yada bulunduğun konumda şebeke ile ilgili bir problemde olbilir. Turkcell de bende bir ara aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Olumsuz hava koşullarıda etki edebilir.

Anil-D

Anil-D

Üye
bende böyle bir sikinti yok telefonda sıkıntısız zaten hocam bi Format atin

• Beğen
Tepkiler: xmustx
romantik

romantik

Üye
    Konu Sahibi
Kiesten tekrar güncelleme yaptım bakalım inşallah duzelmistir

cici60

cici60

Üye
Turkcell full çekerken aniden kopabiliyo aniden hat gidiyo 2saniyede geliyo sebekden kaynaklı vodafonda böyle bi sorun yok

romantik

romantik

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell i aradım dedim sürekli donmalar bağlantı kopması yaşıyorum 3 tane note 4 te denedim hepsi aynı diyorki telefonlarda sıkıntı vardır bir şey bildikleri yok gercide neyse artık herkese teşekkürler arkadaşlar

cici60

cici60

Üye
Turkcell i aradım dedim sürekli donmalar bağlantı kopması yaşıyorum 3 tane note 4 te denedim hepsi aynı diyorki telefonlarda sıkıntı vardır bir şey bildikleri yok gercide neyse artık herkese teşekkürler arkadaşlar
hep yaşadığım için z3te note3 s5de alıştım telefonla sıkıntılı bi durum yok kardeş

• Beğen
Tepkiler: romantik
xmustx

xmustx

Üye
Bencede cihazdan kaynaklanmıyo

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Ben de aynı sorunu yaşamıştım defalarca kez Turkcell'i aradım fakat sorunuma çare bulamayınca Avea'ya geçiş yaptım şuan sıkıntısız kullanıyorum.Sorun telefonda değil Turkcell'de.

• Beğen
Tepkiler: cici60 ve xmustx
Takipçi Satın Al

Üst Alt