Telefon Tavsiyesi Note 4 alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Note 4 alınır - alınmaz

• Alınır

Kullanılan: 29 76.3%
  • Alınmaz

Kullanılan: 9 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    38
AHKE

AHKE

Üye
uygulamaları sd karta tasimissaniz restart yaptığınız da uygulamalar geç yüklenebiliniyor oda eğer çok uygulama varsa oluyor diğer durumlarda yavaşlatmiyor teli sd kart
video ve foto çok çekenler için 32 gb az

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hocam miui v6 kurdum cihazıma miui 6'da gerçekten muhteşem sadelikte.

• Beğen
Tepkiler: rodinatr
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Androide geçiş yaptığım zaman çok başınızı ağrıtıcam hocam çok değil bir hafta falan :) :)

layuhti

Üye
3 gün önce, uzun bir süredir kullandığım iphone 5s imi verip Note4 aldım. Sonuçta telefon bir ios değil ama genede gayet stabil çalışıyor. Ekran renkleri daha canlı, kamerası daha kuvvetli ve en önemlisi şarjı çok daha uzun gidiyor. Her yerde şarj kablosu bulunuyor v.s. Telefonun büyük olması ilk gün baya sorun oldu ama daha 1 hafta olmadan alıştım diyebilirim. Ayrıca şunu anladım ki iphone iTunes konusunda çok yoruyor insanı. Zaten uzun saatler çalışıyorum ve sadece bir mp3 atmak için bile evde uğraşmak istemiyorum. Benim düşüncem alırsan Pişman olmazsın

• Beğen
Tepkiler: xmustx, rodinatr ve B.A.R.O.N
Enes

Enes

Üye
ben de bu gün note 4 ü teslim almadım bu az çekme çekmeme muhabbeti kafamı karıştırdı iyice iphone6 ya dönüş yaptım

Invoke

Invoke

Üye
PriZm

PriZm

Üye
Hazır bu konuya gelmişken...
Şarjım 1% deyken koştum şarj aletini aldım prizin önüne gelince kapandı. 300 küsür saati görebildim. :D
Hahah kötü bir durum olmuş :D

Ben o tür ihtimallere karşı sürekli PB'i cebimde gezdiriyorum :ehe

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar komik olucak ama g4 almaya karar verdim 3 arkadaş aynı telefonu alıcaz. Çok güzel yorumlar yaptınız hepinizden Allah razı olsun :) bu hafta sonu alıcam inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Enes
Enes

Enes

Üye
Arkadaşlar komik olucak ama g4 almaya karar verdim 3 arkadaş aynı telefonu alıcaz. Çok güzel yorumlar yaptınız hepinizden Allah razı olsun :) bu hafta sonu alıcam inşallah :)
ben de apple a döndüm akıl fikir :)

• Beğen
Tepkiler: rodinatr
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Appledayım ben zaten sıkıldım iostan androidi özledim

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Telefon geldi. Ekran değişimi yapılmış. Samsung hatalı ürettiği ürünü değiştirir mi hiç. Parça değiştirir. Apple dan başka almak hata ya.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Apple parça üretmiyor,çünkü üretici değil. Samsung ise cihazları kendisi ürettiği için parçalarınıda üretiyor.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Apple parça üretmiyor,çünkü üretici değil. Samsung ise cihazları kendisi ürettiği için parçalarınıda üretiyor.

Apple da da ekran değişimi diye bir şey var. Yaptılar bana bi kere sonra telefonu başka bi sorun ile götürdüm 15 dk da değişim yaptılar.

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
:blush:G4 aldim arkadaslar

Üst Alt