Telefon Tavsiyesi Note 4 alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Note 4 alınır - alınmaz

• Alınır

Kullanılan: 29 76.3%
  • Alınmaz

Kullanılan: 9 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    38
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şöyle söyliyim istanbulda alınabilecek en iyi firma yarın bizzat gidip görüşücem o ürünle ilgili yorumlardada sorun çıkanlara birebir değişim yapmış
Anladım. Bence senin gönlüm mx4'te onu al sonra keşke demezsin. :oke:

• Beğen
Tepkiler: rodinatr

byAndroid

byAndroid

Üye
Bencede fiyat farkı çok fazla mx pro alman daha yararlı olacaktır. Arayüz olarakda hafif iosa mı benziyordu benmi yanlış hatırlıyorum. Yani süper telefon adamlar her parçanın en iyisini bulup eklemişler telefona ve her tarafı farklı bir ureticiden

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Arayüz iosa benziyor ama daha iyi. Normalde alttan yukarı elini çektiğinde google gibi şeylerin olduğu kısayollar gelir yüzük şeklinde. Flyme de görev yöneticisi geliyor eski ios 6 sürümünde olduğu gibi. Uygulamayı yukarı çekince onu kapatır aşşağı çekince hepsini kapatır. Aşırı kullanışlı arayüzü var ancak biraz alışmak lazım.

• Beğen
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Toplama olmuş çokta güzel çokta iyi olmuş. Hangi özelliği ararsan var en güzeli beni touchwizz den kurtarıcak olması
Arayüz iosa benziyor ama daha iyi. Normalde alttan yukarı elini çektiğinde google gibi şeylerin olduğu kısayollar gelir yüzük şeklinde. Flyme de görev yöneticisi geliyor eski ios 6 sürümünde olduğu gibi. Uygulamayı yukarı çekince onu kapatır aşşağı çekince hepsini kapatır. Aşırı kullanışlı arayüzü var ancak biraz alışmak lazım.
Öyle şeye ben seve seve alışırım değişiklik iyidir valla kaliteli malzeme kullanılmış

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Luck Star

Luck Star

Üye

Bildirim paneli de bu şekilde. Benim en sevdiğim Android arayüzü bu. 6 aydır rom atmadan kullanıyorum :)

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Flyme os arayüzlu rom mu yükledin?

Luck Star

Luck Star

Üye
Flyme zaten lg g2 için rom çıkarıyor onu yükledim.

• Beğen
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star
byAndroid

byAndroid

Üye
Çıkarıyorsa ne güzel

Luck Star

Luck Star

Üye

Kilit ekranı da bu şekilde. Arayüz çok sade gözüküyor ama bir o kadar da özellik var :) istediğin uygulamaya kilit koyarak açılışta şifre sorma veya misafir kullanıcı vs çok işlevli şeyler taa 4.4.4 ten beri var şuan lollipop gelmiş olması lazim

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benmde alasım geldi biran :ehe

• Beğen
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kapalıyken bişeyler çiziyosun atadığın şey açılıyor falan alışıldık şeyler değil valla çok hoş

R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye
alınır,ben aldım kullanıyorum hiç pişman değilim ön arka kameralar harika,şarj iyi gidiyor oyun hangi telde olursa şarj dayanmaz ama bunda da iyi kısacası al al al...
alınır,ben aldım kullanıyorum hiç pişman değilim ön arka kameralar harika,şarj iyi gidiyor oyun hangi telde olursa şarj dayanmaz ama bunda da iyi kısacası al al al...

• Beğen
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Note4 mü mx4 pro mu :)

Emre

Üye
biraz sabırlı olursan note 5 çıkacak ;)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bende Note 4 alcaktım fakat kasa açıklığı sorunu varmış vazgeçtim,şimdi Note 5 ve iPhone 6s yada plus ı bekliyorum,beklemeni tavsiye ederim

emo074

Üye
Selamun aleyküm. Şuan iphone 5s kullanmaktayım büyük ekran istediğimden note 4 düşünüyorum. Normalde g4 alıcaktım ama şarjı ve tasarımı iyi değil o parayı hak etmiyor. Kısacası sizin fikirlerinize ihtiyacım var note 4 alınır mı ?
abim kullaniyor note4 zaman zaman gorusmelerde ses bozukluklari olabiliyor, arastirdigimizda note4 lerde boyle sorunlar olabildigini ogrendik bu konuyu birde sizin arastirmanizda fayda var tabi ki az para degil sonucta hakkini vermeli alinan telefon

• Beğen
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Yorumunuz için teşekkür ederim. Bende öyle düşünüyorum o kadar para verip 3310 da bile olmayan sorunu yaşamak biraz saçma olur :D

Üst Alt