teknolojibaronu
Üye
Anladım. Bence senin gönlüm mx4'te onu al sonra keşke demezsin.Şöyle söyliyim istanbulda alınabilecek en iyi firma yarın bizzat gidip görüşücem o ürünle ilgili yorumlardada sorun çıkanlara birebir değişim yapmış

Anladım. Bence senin gönlüm mx4'te onu al sonra keşke demezsin.Şöyle söyliyim istanbulda alınabilecek en iyi firma yarın bizzat gidip görüşücem o ürünle ilgili yorumlardada sorun çıkanlara birebir değişim yapmış

Öyle şeye ben seve seve alışırım değişiklik iyidir valla kaliteli malzeme kullanılmışArayüz iosa benziyor ama daha iyi. Normalde alttan yukarı elini çektiğinde google gibi şeylerin olduğu kısayollar gelir yüzük şeklinde. Flyme de görev yöneticisi geliyor eski ios 6 sürümünde olduğu gibi. Uygulamayı yukarı çekince onu kapatır aşşağı çekince hepsini kapatır. Aşırı kullanışlı arayüzü var ancak biraz alışmak lazım.
Ustam şu sadeliğe şu tatlığa bak be alınmazmı şimdi bu illet
Bildirim paneli de bu şekilde. Benim en sevdiğim Android arayüzü bu. 6 aydır rom atmadan kullanıyorum![]()

Note4 mü mx4 pro mualınır,ben aldım kullanıyorum hiç pişman değilim ön arka kameralar harika,şarj iyi gidiyor oyun hangi telde olursa şarj dayanmaz ama bunda da iyi kısacası al al al...
alınır,ben aldım kullanıyorum hiç pişman değilim ön arka kameralar harika,şarj iyi gidiyor oyun hangi telde olursa şarj dayanmaz ama bunda da iyi kısacası al al al...

ÇEKECEK BİR ŞEY YOK MU DALGA GEÇİYOSUN HERALDEİyi bence. Ama kullanmıyorum. Etrafta çekecek bir şey yok. Ülkemiz..

Yarın bi mx4 pro incelemesi yapayimda sizede bilgi aktarırımbiraz sabırlı olursan note 5 çıkacak![]()

abim kullaniyor note4 zaman zaman gorusmelerde ses bozukluklari olabiliyor, arastirdigimizda note4 lerde boyle sorunlar olabildigini ogrendik bu konuyu birde sizin arastirmanizda fayda var tabi ki az para degil sonucta hakkini vermeli alinan telefonSelamun aleyküm. Şuan iphone 5s kullanmaktayım büyük ekran istediğimden note 4 düşünüyorum. Normalde g4 alıcaktım ama şarjı ve tasarımı iyi değil o parayı hak etmiyor. Kısacası sizin fikirlerinize ihtiyacım var note 4 alınır mı ?