Telefon Tavsiyesi Note 4 alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Note 4 alınır - alınmaz

• Alınır

Kullanılan: 29 76.3%
  • Alınmaz

Kullanılan: 9 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    38
Enes

Enes

Üye
Bende şuana kadar sadece yanlardaki metalik görünümlü boyanın elde tutulan yerleri biraz renk attı başka bir sorun yok.

Hayırlı olsun.
halen rengi değiştirme imkanım var ne dersiniz bu konuda beyaz siyah ?

PriZm

PriZm

Üye
Beyaz olanda arka deri görünümlü kapakta materyal farklı ve çabuk kirlenebiliyor.

Siyah olan Note 4 de ise deri hissi var.

• Beğen
Tepkiler: Enes
Invoke

Invoke

Üye
Bende şuana kadar sadece yanlardaki metalik görünümlü boyanın elde tutulan yerleri biraz renk attı başka bir sorun yok.

Hayırlı olsun.
Konu ile alakasız bir sorum var. :D

Uptime rekorun kaç civarı? Nereden sonra sorun hissedilir? Mesele sadece lag mı yoksa, bataryaya da etkisi olur mu?

PriZm

PriZm

Üye
Konu ile alakasız bir sorum var. :D

Uptime rekorun kaç civarı? Nereden sonra sorun hissedilir? Mesele sadece lag mı yoksa, bataryaya da etkisi olur mu?
Galaxy S: 200~ saat
Note 2: 480 saat
Note 4: 927 saat

Sistem şişmediği takdirde ilk açıldığı gibi kullanırsın. Lag da bataryaya da etkiside olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Nexus ile 3000 saat küsür gören var Xda'da :)

Benim sanırım en uzun sürem 150 saat küsür. O da şuan. Merak ettim nereye kadar giderim diye. 3000 saatte 20 küsür kere yeni rom yüklerdim ben. :D

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Note 4 alıcam diyorum bide şu lanet ekran sorunu çıktı karşıma. Kafayı yicem kaç gündür bakınıyorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 4 alıcam diyorum bide şu lanet ekran sorunu çıktı karşıma. Kafayı yicem kaç gündür bakınıyorum
Arkadaş fazla abartıyor S3'ten sonraki hiçbir samsungta o tarz şikayetin çok olduğunu duymadım.

Luck Star

Luck Star

Üye
Abartma falan yok zaten herkeste olan bir durum değil. Olmasi muhtemel durum. Attığım resimlerde s5 ve note 3 var ne kadar yeni cihazlarda olabildiği anlaşılmıştır umarım.

PriZm

PriZm

Üye
Benim sanırım en uzun sürem 150 saat küsür. O da şuan. Merak ettim nereye kadar giderim diye. 3000 saatte 20 küsür kere yeni rom yüklerdim ben. :D
Tabi Note 4 de bırak romu root bile atmadığımdan o süre öyle :D yoksa benimde max 100 saat olurdu. Sürekli yok rom yok mod derken restart'ın alasını yiyor alet :ehe:

• Beğen
Tepkiler: Invoke
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Cümleyi tekrar oku istersen. :oke:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tabi Note 4 de bırak romu root bile atmadığımdan o süre öyle :D yoksa benimde max 100 saat olurdu. Sürekli yok rom yok mod derken restart'ın alasını yiyor alet :ehe:
Ben ilk 3 ay 1 hafta kapamadan kullanıyordum kasma yapıyordu en sonunda o zaman fark ettim android kapamayınca şişiyor gibi bişi oluyor

Luck Star

Luck Star

Üye
Bilmediğin konu hakkında yorum yapma istersen. :oke

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Bence bu sorun sadece teşhir ürünlerinde meydana geliyor. Çünkü cihaz sürekli açık

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
PriZm

PriZm

Üye
Note 4 de ekran sorunu değilde bazı kişilerin fark edebildiği dalgalanma var. Ben birtek telefon ultra parlaklık (sadece otomatik modda yüksek ışık altında aktif olan bir ayar - 900~ nit) modunda iken açılı olarak ekrana baktığımda fark ediyorum. Ancak öyle abartıldığı kadar fazla dalgalanma yok.

Bir kamera ile Note 4'ün ekranını videoya çekerseniz videoda dalgalanma bariz görünecektir. Youtube review videolarına bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

Üst Alt