Enes
Üye
halen rengi değiştirme imkanım var ne dersiniz bu konuda beyaz siyah ?Bende şuana kadar sadece yanlardaki metalik görünümlü boyanın elde tutulan yerleri biraz renk attı başka bir sorun yok.
Hayırlı olsun.
halen rengi değiştirme imkanım var ne dersiniz bu konuda beyaz siyah ?Bende şuana kadar sadece yanlardaki metalik görünümlü boyanın elde tutulan yerleri biraz renk attı başka bir sorun yok.
Hayırlı olsun.
Konu ile alakasız bir sorum var.Bende şuana kadar sadece yanlardaki metalik görünümlü boyanın elde tutulan yerleri biraz renk attı başka bir sorun yok.
Hayırlı olsun.

zaten gönlüm siyahtan yana teşekkür ederimBeyaz olanda arka deri görünümlü kapakta materyal farklı ve çabuk kirlenebiliyor.
Siyah olan Note 4 de ise deri hissi var.
Galaxy S: 200~ saatKonu ile alakasız bir sorum var.
Uptime rekorun kaç civarı? Nereden sonra sorun hissedilir? Mesele sadece lag mı yoksa, bataryaya da etkisi olur mu?
Galaxy S: 200~ saat
Note 2: 480 saat
Note 4: 927 saat
Sistem şişmediği takdirde ilk açıldığı gibi kullanırsın. Lag da bataryaya da etkiside olmaz.

Nexus ile 3000 saat küsür gören var Xda'da927 mi?! Maşallah.![]()

Nexus ile 3000 saat küsür gören var Xda'da![]()

Note 4 alıcam diyorum bide şu lanet ekran sorunu çıktı karşıma. Kafayı yicem kaç gündür bakınıyorum
Arkadaş fazla abartıyor S3'ten sonraki hiçbir samsungta o tarz şikayetin çok olduğunu duymadım.Note 4 alıcam diyorum bide şu lanet ekran sorunu çıktı karşıma. Kafayı yicem kaç gündür bakınıyorum
Tabi Note 4 de bırak romu root bile atmadığımdan o süre öyleBenim sanırım en uzun sürem 150 saat küsür. O da şuan. Merak ettim nereye kadar giderim diye. 3000 saatte 20 küsür kere yeni rom yüklerdim ben.![]()
yoksa benimde max 100 saat olurdu. Sürekli yok rom yok mod derken restart'ın alasını yiyor alet
:Ben ilk 3 ay 1 hafta kapamadan kullanıyordum kasma yapıyordu en sonunda o zaman fark ettim android kapamayınca şişiyor gibi bişi oluyorTabi Note 4 de bırak romu root bile atmadığımdan o süre öyleyoksa benimde max 100 saat olurdu. Sürekli yok rom yok mod derken restart'ın alasını yiyor alet
:
HaydağBilmediğin konu hakkında yorum yapma istersen.ke
ben diyorum ki s3 ten sonra amoled yanigi şikayeti çok görmüyorum.sen de benim gibi note 4 alacaksınNote 4 alıcam diyorum bide şu lanet ekran sorunu çıktı karşıma. Kafayı yicem kaç gündür bakınıyorum