rodinatr
Üye
Ustam şuraya her deneyimini yaz olur mu ? Gözünü seveyim kurtar bizi bu hayattansen de benim gibi note 4 alacaksın![]()

Ustam şuraya her deneyimini yaz olur mu ? Gözünü seveyim kurtar bizi bu hayattansen de benim gibi note 4 alacaksın![]()

cihaz elime geçince her anını paylaşıcam seninle dert ortağı oldukUstam şuraya her deneyimini yaz olur mu ? Gözünü seveyim kurtar bizi bu hayattan![]()

Hayırlı olsun inşallah sorunsuz kullanırsın. Usta kullanım deneyimlerini burda paylaş valla kurtar bizi bu hayattansen de benim gibi note 4 alacaksın![]()

Hayırlı olsun inşallah sorunsuz kullanırsın. Usta kullanım deneyimlerini burda paylaş valla kurtar bizi bu hayattansen de benim gibi note 4 alacaksın![]()

Yarın şişliye gidicem şu mx4 proyu incelicem sonra kararımı vrricemfarkettim sakin olmakta fayda var @rodinatr![]()
Senin fazla şikayet görmediğin sorunun bittiği anlamına gelmez. Bu sorun her led kullanan cihazda çıkabilir. Ben amoled telefonlarda bu sorun var almayın demedim her sorunun çözümü vardır illaki biz sadece ekran hakkında tartışırken konu buraya geldi. S2 deki amoled ile s6 daki amoled pixelin farkı yok hepsinde olabilecek bir durum.Haydağben diyorum ki s3 ten sonra amoled yanigi şikayeti çok görmüyorum.
ben de baya kıvrandım açıkcası karar verirken ama note serisi pişman etmez diye düşünüyorum. fonksiyonel bir cihaz ayrıca büyük ekran istediğim için de bu oldu. size de tavsiyem çok kafa yormayın en nihayetinde ömürlük satın almıyoruzYarın şişliye gidicem şu mx4 proyu incelicem sonra kararımı vrricem

Mx4 Pro iyi yanlariYarın şişliye gidicem şu mx4 proyu incelicem sonra kararımı vrricem
pire için komple ev yakmak mı olur şimdi buUstam güzel yorumlar yapıyosunuz hepiniz sağolun bende onu diyorum bilindik şeyi alırsam başım ağrımaz ama meizuyada bi o kadar güveniyorum adamlar süper yapmışlar bide takıldığım bi konu note4 ün o sevimsiz parmak izi tarayıcısı

Sırf parmak izi için seçim yapılamaz bence senin kararını etkileyen başka bir şey.Ustam güzel yorumlar yapıyosunuz hepiniz sağolun bende onu diyorum bilindik şeyi alırsam başım ağrımaz ama meizuyada bi o kadar güveniyorum adamlar süper yapmışlar bide takıldığım bi konu note4 ün o sevimsiz parmak izi tarayıcısı
Şöyle söyliyim istanbulda alınabilecek en iyi firma yarın bizzat gidip görüşücem o ürünle ilgili yorumlardada sorun çıkanlara birebir değişim yapmışMx4'ün ithalatçı garantisinde ne bekleyenilirsin ki? [emoji1]
Note 5 beklemem 5.9 olucakmış o kadar büyüğede gerek yok yarın herşey belli olucak Allahın izniyle bi bakayım cihaza sizide aydınlatırımValla ben note 4 tercih etmiş olsam iki nedenden dolayı tercih ederdim. Büyük ekran ve Spen. Şimdi 850 lira çok büyük bir fark. Mx4 Pro ya şans verebilirsin. Hem de note 5 yakında geliyor şu durumda sırf fiyat için mx4 Pro tercih edilebilir. Samsung marka diye kalitelidir ama teknik servisten fazla bir umudun olmasın en azından türkiyede.