Telefon Tavsiyesi Note 4 alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Note 4 alınır - alınmaz

• Alınır

Kullanılan: 29 76.3%
  • Alınmaz

Kullanılan: 9 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    38

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
sen de benim gibi note 4 alacaksın :)
Hayırlı olsun inşallah sorunsuz kullanırsın. Usta kullanım deneyimlerini burda paylaş valla kurtar bizi bu hayattan :)
sen de benim gibi note 4 alacaksın :)
Hayırlı olsun inşallah sorunsuz kullanırsın. Usta kullanım deneyimlerini burda paylaş valla kurtar bizi bu hayattan :)
Bak sinirden kaç kere yazıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Enes
Enes

Enes

Üye
farkettim sakin olmakta fayda var @rodinatr :D

Invoke

Invoke

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bunları izleyin isterseniz.

Luck Star

Luck Star

Üye
Haydağ :D ben diyorum ki s3 ten sonra amoled yanigi şikayeti çok görmüyorum.
Senin fazla şikayet görmediğin sorunun bittiği anlamına gelmez. Bu sorun her led kullanan cihazda çıkabilir. Ben amoled telefonlarda bu sorun var almayın demedim her sorunun çözümü vardır illaki biz sadece ekran hakkında tartışırken konu buraya geldi. S2 deki amoled ile s6 daki amoled pixelin farkı yok hepsinde olabilecek bir durum.

Stand ürünlerini hepsinde var çünkü hep aynı ekranda full parlaklıkta ve ısınmış bir şekilde bekliyor. Ben ne demiştim? Yine aynısını. Ama şöyle bir şey var ; mesela sürekli facebookta dolaşan birisinin de üst tarafında yanma olabilir veya bilirim panelinde. Veya oyunlarda olan sürekli aynı konumdaki grafikler yanmaya neden olabiliyor. Teşhir ürününde olur diyip geçmek ile sorun çözülmez. Normal bilinçli kullanıcılardan çok azında zorun çıkar ama sürekli full parlaklık ile cihazı ısındıran kişilerde görmek çok basittir.

Enes

Enes

Üye
Yarın şişliye gidicem şu mx4 proyu incelicem sonra kararımı vrricem
ben de baya kıvrandım açıkcası karar verirken ama note serisi pişman etmez diye düşünüyorum. fonksiyonel bir cihaz ayrıca büyük ekran istediğim için de bu oldu. size de tavsiyem çok kafa yormayın en nihayetinde ömürlük satın almıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: rodinatr
Luck Star

Luck Star

Üye
Yarın şişliye gidicem şu mx4 proyu incelicem sonra kararımı vrricem
Mx4 Pro iyi yanlari
Flyme os Android kullanan belkide en mükemmel en kullanışlı arayüzdur. Daima stabil çalışıyor.
Boyutları daha iyi.

Note 4 iyi yani
Marka kalitesi
Spen
Tasarım

Ben şahsen note 4 alırdım ancak sırf Flyme için mx4 Pro alınır bukadar diyorum.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tamam ya sakin :D

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Ustam güzel yorumlar yapıyosunuz hepiniz sağolun bende onu diyorum bilindik şeyi alırsam başım ağrımaz ama meizuyada bi o kadar güveniyorum adamlar süper yapmışlar bide takıldığım bi konu note4 ün o sevimsiz parmak izi tarayıcısı

Enes

Enes

Üye
Ustam güzel yorumlar yapıyosunuz hepiniz sağolun bende onu diyorum bilindik şeyi alırsam başım ağrımaz ama meizuyada bi o kadar güveniyorum adamlar süper yapmışlar bide takıldığım bi konu note4 ün o sevimsiz parmak izi tarayıcısı
pire için komple ev yakmak mı olur şimdi bu :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Sırf parmak izi için seçim yapılamaz bence senin kararını etkileyen başka bir şey.

Mx4 Pro fiyat farkı ne kadar?

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi kusura bakmayında 2300 tl para verince insan güncel olan teknolojileri stabil kullanmak istiyor bu arada fiyat farkı 850 tl

Luck Star

Luck Star

Üye
Valla ben note 4 tercih etmiş olsam iki nedenden dolayı tercih ederdim. Büyük ekran ve Spen. Şimdi 850 lira çok büyük bir fark. Mx4 Pro ya şans verebilirsin. Hem de note 5 yakında geliyor şu durumda sırf fiyat için mx4 Pro tercih edilebilir. Samsung marka diye kalitelidir ama teknik servisten fazla bir umudun olmasın en azından türkiyede.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Mx4'ün ithalatçı garantisinde ne bekleyenilirsin ki? [emoji1]

snnckr

Üye
Gözün kapalı alabilirsin sakın LG ye bulaşma

• Beğen
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Mx4'ün ithalatçı garantisinde ne bekleyenilirsin ki? [emoji1]
Şöyle söyliyim istanbulda alınabilecek en iyi firma yarın bizzat gidip görüşücem o ürünle ilgili yorumlardada sorun çıkanlara birebir değişim yapmış

Luck Star

Luck Star

Üye
Birşey beklemeye gerek yok aradaki fiyat farkına az daha katıp yeni bir mx4 Pro veya tamiri ücret karşılığında yaptırılabilir.

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben note 4 tercih etmiş olsam iki nedenden dolayı tercih ederdim. Büyük ekran ve Spen. Şimdi 850 lira çok büyük bir fark. Mx4 Pro ya şans verebilirsin. Hem de note 5 yakında geliyor şu durumda sırf fiyat için mx4 Pro tercih edilebilir. Samsung marka diye kalitelidir ama teknik servisten fazla bir umudun olmasın en azından türkiyede.
Note 5 beklemem 5.9 olucakmış o kadar büyüğede gerek yok yarın herşey belli olucak Allahın izniyle bi bakayım cihaza sizide aydınlatırım

Üst Alt