Telefon Tavsiyesi Note 4 alınır mı ?

Note 4 alınır - alınmaz

• Alınır

Kullanılan: 29 76.3%
  • Alınmaz

Kullanılan: 9 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    38

PriZm

Üye
Amoled yanması olduğunda garanti kapsamında değiştiriyorlar. Bunuda ekleyeyim.

Ayrıca her cihazda da yanma olmuyor. (%100 parlaklıkta sürekli kullanılsa bile)
En azından ben yıllardır hiç karşılaşmadım

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Garanti kapsamına giriyorsa sıkıntı değil ki zaten girmesi lazım kullanıcı hatası değil sonuçta amoledin dezavantajı

Tepkiler: B.A.R.O.N

Koradam

Üye
Ben Samsung Wave kullanıyorum sanırım Süper Amoled kullanan 2. Veya 3. Telefon alt tarafında opera mini butonlarının izi kaldı üstte ise bildirim paneli ayrıca renklerde en ufak bi değişim olmadı

arasasu9

Üye
Alinir tabi ama sonra hayvanin biri gelir çalar. neyse acım kabardi bi anda. Guzel ve kullanisli bir telefon mukemmel denilecek kadar ozelliklere sahip.

Yanık hemen olan bir şey degil büyük ihtimal garanti bitince olur o zaman da hiç hoş olmayan bir görüntü kalır geriye. Ayrıca her garanti kabul etmiyor.

Enes

Üye
bu yeni üyelerde model yerine telefon numarası yazma olayı baya fazla

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Mx4 pro ya yöneldim yine arkadaşlar gerçekten alınabilitesi yüksek bir telefon ne ararsan var

Tepkiler: byAndroid
Benim gördüklerim beyaz mavi ve kırmızı da çok rahat belli oluyordu. Sanki telefonu yeni aldığında üzerindeki özelliklerin yazılı olduğu jelatin takılı gibi duruyor.

Enes

Üye
o mu bu mu diye kıvranırken bi an gaza gelip siyah note4 siparişini verdim yeter artık uğraşamıycam deyip

Tepkiler: rodinatr ve B.A.R.O.N

Invoke

Üye
Yanık hemen olan bir şey degil büyük ihtimal garanti bitince olur o zaman da hiç hoş olmayan bir görüntü kalır geriye. Ayrıca her garanti kabul etmiyor.
Nexus 6 larda da var yanık, dediğin kadar uzun sürmemiş yani.

Ve yanık olması için de ekranın dinamik olmaması lazım. Mesela nexus 6 larda alttaki navbar sürekli sabit olduğundan sorun o bölge olmuş.

Tepkiler: Luck Star
Amoled sıkıntı o zaman maddi açıdan sıkıntı yok ancak sürekli telefon değişen birisi değilim bu kadar dezavantajı olan bir ekran tercih etmem. Beyazları yeşilmsi mavimsi gibi göstermesi bile yeterli bir sebep.

Enes

Üye
siyahta soyulma olur mu acaba ? beyaz nasıl acaba

Soyulmuyormus galiba. Ama başka bir telefon alırken boyalı alüminyum tercih etmemek gerekiyor normalde beyaz soyulmazdi ama siyah note 4 de Soyulmuyormus en azından duyduklarım böyle.

Tepkiler: Enes

Enes

Üye
bu renk konusu takıldı kafama kullanan biri yorum yapsa iyi olacaktı

PriZm

Üye
Bende şuana kadar sadece yanlardaki metalik görünümlü boyanın elde tutulan yerleri biraz renk attı başka bir sorun yok.

Hayırlı olsun.

Tepkiler: Enes