Telefon Tavsiyesi Note 4 alınır mı ?

Note 4 alınır - alınmaz

• Alınır

Kullanılan: 29 76.3%
  • Alınmaz

Kullanılan: 9 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    38
Ben ihtimal vermiyorum yanacağına bi deneyen çıktı bakalım ne zamana kadar dayanıcak
Mağazalarda hiç mi görmedin ekranda sanki üzerinde jelatin varmış gibi yazılar yazdığını? Veya araştır youtube vs her yerde var olmayan bir şey gibi görüyorsunuz şuan

Güç tasarufu ekranı biraz kisiyor yanmayı azaltır mi? Yada süreci uzatır mı?
Mesajı görmedim. Ekran parlaklığı yeterli değil sadece cihazın isinik olması neden oluyor. *#0#* miydi neydi öyle bir menüden ekranda mavi ve kırmızı test ekranı açtığında görebilirsin var mıdır diye.

Lollipop rom kurarken beyazlar sararıyorduda geçiyor sonra bende yanma yok şuan.

PriZm

Üye
Galaxy S'den beri Samoled ekranlı telefonlar kullandım hiç yanma yada benzeri bir belirti görmedim.

Ekran parlaklığı fulldeyken oyun oynayanlarda oluyor genelde. Bizim arkadaşın ekranında Clash of clans oyunundaki göstergeler falan kalmış ekranda. Sanki oyun açık gibi duruyor hep ekranda sürekli sabit uzun süre kalan görüntülerin izi çıkıyor yani.

Açıp kapayıncaya düzeliyor ki o. Yanma falan değil o gakaxyus ve s3 minide yaşadım çok zorlayınca oluyor kapatıp açınca düzeliyor

Seninki başka bir şey olabilir bu yanma olayı ekran değişmeden geçmiyor. Sürekli bir tabaka halinde duruyor ekranın üzerinde.

Sarımsı çizgiler oluşuyor ekran bölmelere ayrılıyor bundan bahsetmiyor musunuz?

Alınmaz mi be kardeşim s6 bile iyi bence tabi kullanmasını bilene

Hayır. Sürekli ekranda sabit kalan bazı şeyler ekrana yapışıyor. Nereye girersen gir hep öyle kalıyor. Kapat aç veya 2 ay bekle yine geçmez. Full parlaklık ile kullanıldığında ekran sürekli sabit bir şeye bakıyorsa olabiliyor. Mesela Clash of clans da ekranın kenarlarında deneyim level göstergesi falan var. Oyunda her zaman bunlar aynı yerde kalıyor ve bu yanmaya neden olabiliyor. Bu ve bunun gibi şeyler işte.

Kanıt göster inanalım ne öyle birşey gördüm ne de okudum haberlerde

Ne kanıtı ya az önce resim attım Google'a amoled burn yaz çıkar. Her şeyi bilmeniz gerekmiyor normal bir kullanıcı olarak...

Neyse forumu bilgilendirmek amacı ile yine paylaşayım al sana kanıt.

Hayır görüyorum da o durumlarda telefon kapalı yada acıkmı belli değil turuncu ekranlı telefon hariç. Ayriyetten C harfi nerden kalmış olabilir ki. Bu forumda o kadar Samoled ekranlı telefon kullanan varken hiçbiri yaşamadı ve belki onlar hatalı telefonlar

Hatalı değil buna neden olan durumu yazdım. Bizzat kendi arkadaşımın s4 ünde böyle bir şeyler var.

Yukarıdaki s5 fotosunda ekranı beyaz bir arka planlı yere alıyorlar ortaya çıkan sorun daha iyi gözükmesi için. Yine yukarıda yazdım. Ekran test etme yerinde kırmızı, mavi ve beyaz renklerde bakabilirsiniz.

AHKE

Üye
Benim kardeşimin note 2 sinede de vardı yanma batarya göstergesinin izi vardı
garanti değiştirdi ücretsiz
*#0*# den test yapabilirsiniz