note 4.0.3 iyimi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sertug1991

Sertug1991

Üye
ya arkadaslar ben s2 mi 2.3.6 dan touchwizz 4.0.3 e yuksellttim o kadar sorunum varki intihar edicem aglayacam ya :'( allah rizasi icin yalvariyorum ne olur bi yardim edin eski romuna stick orjinal romuna dondurme istiyorum oyuna girince renkler bile soluyor ram 867 ken 822 gosteriyor pismanim ulen cozumunu bilen varsa pm atsin lutfen

Odin le rom atman lazım başka türlü düzelmez sorunun

mancukya

Üye
Kardeşim sende şunu anla telefonların hepsinin özelliklerinin aynı olmasına rağmen 2 ayrı sınıf çıkıyor biri sorunlular biri sorunsuzlar

Mesela Gio da custom olarak Android 4.0 rom var.Bende gayet sorunsuz ve akıcı bir biçimde çalıştığı halde bazı arkadaslarda rom berbat .Aynı Windows gibi sistemler aynı olmasına rağmen yazılım bazılarında hızlı bazılarında yavaş çalışıyor.

Sen dogruyu yapmissin arkadaslarin becerememis. Recovery icindeki cesitli Wipe olaylari süs olarak konmamis dostum yazdiklarim gayet acik. Sorunlu cihaz farkli olay ama ayni cihaz icinde isletim sistemi ise farkli.
Pek cok android cihaz elimdem gecti degisik markalarda bazen rom hatalari bazen hatali bir seyler ile sorunlar oldugunu cok gördüm ama bunlarin hepsinin cözümü mevcut.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Sen dogruyu yapmissin arkadaslarin becerememis. Recovery icindeki cesitli Wipe olaylari süs olarak konmamis dostum yazdiklarim gayet acik. Sorunlu cihaz farkli olay ama ayni cihaz icinde isletim sistemi ise farkli.
Pek cok android cihaz elimdem gecti degisik markalarda bazen rom hatalari bazen hatali bir seyler ile sorunlar oldugunu cok gördüm ama bunlarin hepsinin cözümü mevcut.

Kardeş alakası yok bir telefon üretilince önce iyisi yapılır eğer telefon tutarsa biraz daha dandik sanayi ile yapıyorlar mesela bendeki anakartın üzrinde made in china yazıyor fakat diğerlerinde made in korea yazıyor fark bundan kaynaklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...