note 4.0.3 iyimi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
note 4.0.3 iyimi??
telefonum 2.3.6 surmunde 4.0.3 yukseltsem fark neler olur??

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Sakın ha :) pil ömrün azalır saçma kasmalara maruz kalırsın (Bu arada pil ömrün bariz azalır gerçekten) Benden sana tavsiye sakın yapma. yaptım pişmanım birçok kişi gibi

lolaman

lolaman

Üye
Aynen 4.0.3'e yükseltenler intihar edicek neredeyse o kadar kötü sakın deneme bak burda şahit var sonra konular açarsın galaxy note yavaşladı diye bak demedi deme sen Allah'tan sordun bize yoksa gidiyodu telefon :D

djhiguramos

djhiguramos

Üye
benim tablet kendiliğinden ics 4.0.3 yani gördünüz açtığım konuyu .D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Çoğu kişi memnun değil demek ki..Sen bence araştır kuzum ona göre davran..Bence zaten ICS olamdığı için kurtarma gelecektir Android den..

emrelives2

Üye
2.3.6 iyi. bide şu arkaplanda gereksiz çalışan uygulamaları tamamen sonlandirip silsem. 4 5 gün gider şarjı

TheMadness

TheMadness

Üye
4.0.4ü bekleyin bence.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bende bi sorun yok :D

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hmmmm o zamam 4.0.4 beklemek en iyisi gibi gorunuyo

- - - Eklendi - - -

Çoğu kişi memnun değil demek ki..Sen bence araştır kuzum ona göre davran..Bence zaten ICS olamdığı için kurtarma gelecektir Android den..

ne zamana gelir :oke:

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar yorumlariniz icin cok saolun

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Jelly Bean bekle ya en iyisi :D

mancukya

Üye
Arkadas bizim insanimizda neden bu olaylar var anlamiyorum.
s2 ve Note Ics sürümlerinde sorun falan yok tam aksine akici calisiyor.
Tele format aticaksiniz buna dahili ve varsa harici hafizanizda dahil.
Ayrica kullandiginiz programlari marketden tekrar kurun, parali programlar icinde yeniden kurun deneyin bakalim kasiyormu.
Ayrica dünya kadar custom rom illa orjinal rom istiyorsunuz stock kerneller mevcut.
Takintili bir toplumuz ya windows 7 ciktiginda adamin vista ve XP program ve driverslarini Win 7 cakip sonrasinda saydirmasi örnegini android icin yapiyorsunuz.
Ayrica bulunan hatalarda bundan sonrkai dönemde adamlar düzeltiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: klongs
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Ayrica kullandiginiz programlari marketden tekrar kurun, parali programlar icinde yeniden kurun deneyin bakalim kasiyormu.
Ayrica dünya kadar custom rom illa orjinal rom istiyorsunuz stock kerneller mevcut.
Takintili bir toplumuz ya windows 7 ciktiginda adamin vista ve XP program ve driverslarini Win 7 cakip sonrasinda saydirmasi örnegini android icin yapiyorsunuz.
evt bende sorun yaşamıyorum

oqlahoma

Üye
Hort :D

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
ya bu 4.0.3 beğenen ypk sıkıntılıymış kasma donma v.s. Yapıyormuş öyle diyorlar yükseltenler genelde.

emrelives2

Üye
ben note a bir türlü rootlama yapamadım. var mi işe yarar bi yöntem.?

Sertug1991

Sertug1991

Üye

Kardeşim sende şunu anla telefonların hepsinin özelliklerinin aynı olmasına rağmen 2 ayrı sınıf çıkıyor biri sorunlular biri sorunsuzlar

Mesela Gio da custom olarak Android 4.0 rom var.Bende gayet sorunsuz ve akıcı bir biçimde çalıştığı halde bazı arkadaslarda rom berbat .Aynı Windows gibi sistemler aynı olmasına rağmen yazılım bazılarında hızlı bazılarında yavaş çalışıyor.

yasinzz

Üye
ya arkadaslar ben s2 mi 2.3.6 dan touchwizz 4.0.3 e yuksellttim o kadar sorunum varki intihar edicem aglayacam ya :'( allah rizasi icin yalvariyorum ne olur bi yardim edin eski romuna stick orjinal romuna dondurme istiyorum oyuna girince renkler bile soluyor ram 867 ken 822 gosteriyor pismanim ulen cozumunu bilen varsa pm atsin lutfen

klongs

klongs

Üye
rami 867 nasıl yaptın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...