Hava gibi bi takintim yok iphone 6 yi bekliyorum eger buyuk ekran olursa direk onu alacamElinde note 3 varken note 4 için note 3 ün üzerine 800 tl ödemek mantıksız olur bence note 3 ün en az 2 yıl gideri var. Note 4 ün 3-4 fazla özelliğiyle hava atmak istoyorsan baska tabibana kalirsa note 5 i bekle karar senin.
Note 3 icin rom yok pek ben s3 minide gunde bi rom deniyodumHele note 4 bi gelsinde beraberinde android 4.4.4 ve note 4+s5 özellikli güzel romlar bekliyorum şimdilik piyasada güzel bi rom yok dn3 rom note 3 için devam etse iyi olurdu![]()

Vallaha ya xdada note 2 forumuna s3 forumuna gir rom kakılı taş gibi romlar güzel romlar var note 3 foruma giriyorum boş iki üç ıvır zıvırNote 3 icin rom yok pek ben s3 minide gunde bi rom deniyodum![]()
note 4 çıktıktan sonra note 3 için romların artacağını düşünüyorum.Arkadasin biri telefonuma hayran kaldi iphone 6 bekleyecem note 4 e gecmeyecem kesinlikleArkadasin biri telefonuma hayran kaldi iphone 6 bekleyecem note 4 e gecmeyecem kesinlikle
Note 3 cikali daha 1 sene olmadi. Eger alacaksan 1 sene daha kullan note 5 al. Bence degmez o kadar paraya.Arkadaşlar sizce note 3ten note 4 e geçilirmi degermi yani elimdeki telefona 1600 teklif geldi note 4 2400 civari cikarsa 800 daha koyup almalimiyim sizce
Aynen arkadaslarin yorumlari uzerine vazgectmYeni bir telefon alsam kesinlikle Note 4 alırım ama Note 3'ten Note 4'e geçmek pek mantıklı değil.
Note 4 le hemen hemen fark yok degismem artkHiç gerek yok bence. Note 4'ün bataryasını ekran eritecek. Seneye uçuk kaçık modeller çıkar onlardan bir tane alırsın. hiç huzurunu bozma bence.Note 3 hali hazırda piyasadaki cihazların hemen hepsinden daha iyi ve Note 4'ün yanında ezik bir telefon değil.
Note 3 daha yeni ve üst seviye olduğu için çok yaygın değil midir nedir fiyatı düştükten sonra kullanıcı sayısı dahada artınca romlarda gelecektr diye düşünüyorum o zamana kadar stock takılmaya devam şimdilik kurulmayı hak eden güzel bi rom yok bana göre garantiyi knoxu boşuna riske etmemNote 2 için 4.4.4 test romu bile çıksa xdadakiler hemen note 4 özelliklerini aktarırlar bekleyin derim ve note 3 için rom yazan çok az geliştirici var sanırım en iyisi Dr ketan hem note 2 hem de note 3 için rom yazıyor