Tavsiye Note 3ten Note 4e Geçiş

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
:D

• Beğen
Tepkiler: M.F.E

M.F.E

Üye
Elinde note 3 varken note 4 için note 3 ün üzerine 800 tl ödemek mantıksız olur bence note 3 ün en az 2 yıl gideri var. Note 4 ün 3-4 fazla özelliğiyle hava atmak istoyorsan baska tabi:) bana kalirsa note 5 i bekle karar senin.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Hele note 4 bi gelsinde beraberinde android 4.4.4 ve note 4+s5 özellikli güzel romlar bekliyorum şimdilik piyasada güzel bi rom yok dn3 rom note 3 için devam etse iyi olurdu :D

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Elinde note 3 varken note 4 için note 3 ün üzerine 800 tl ödemek mantıksız olur bence note 3 ün en az 2 yıl gideri var. Note 4 ün 3-4 fazla özelliğiyle hava atmak istoyorsan baska tabi:) bana kalirsa note 5 i bekle karar senin.
Hava gibi bi takintim yok iphone 6 yi bekliyorum eger buyuk ekran olursa direk onu alacam
Hele note 4 bi gelsinde beraberinde android 4.4.4 ve note 4+s5 özellikli güzel romlar bekliyorum şimdilik piyasada güzel bi rom yok dn3 rom note 3 için devam etse iyi olurdu :D
Note 3 icin rom yok pek ben s3 minide gunde bi rom deniyodum :D

• Beğen
Tepkiler: M.F.E

M.F.E

Üye
Iphone 6 almak daha mantikli olur.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Note 3 icin rom yok pek ben s3 minide gunde bi rom deniyodum :D
Vallaha ya xdada note 2 forumuna s3 forumuna gir rom kakılı taş gibi romlar güzel romlar var note 3 foruma giriyorum boş iki üç ıvır zıvır :D note 4 çıktıktan sonra note 3 için romların artacağını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Birde geçen elime iphone 5s aldım çok basit bi telefon yav tek menü var özelleştirilebilir bişey gözüme çarpmadı çok sade :D uygulama oyun yönünden zengin olmasa ve ios akışı olmasa hiç alıcılığı yok yada ben çok alışmışım androide menüler özelleştirme özgürlüğü vs

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3 ten geçmek zarar olur note 4 ede zaten çok rom çıkmayacaktır sonuçta snapadragonlu note 3 te bile hepi topu 5 tane adam akıllı rom var.

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
fiyt süper sat bence yada bna söyle kim bu ben satarım benimkini :ehe

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasin biri telefonuma hayran kaldi iphone 6 bekleyecem note 4 e gecmeyecem kesinlikleArkadasin biri telefonuma hayran kaldi iphone 6 bekleyecem note 4 e gecmeyecem kesinlikle

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arkadasin biri telefonuma hayran kaldi iphone 6 bekleyecem note 4 e gecmeyecem kesinlikleArkadasin biri telefonuma hayran kaldi iphone 6 bekleyecem note 4 e gecmeyecem kesinlikle

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Arkadaşlar sizce note 3ten note 4 e geçilirmi degermi yani elimdeki telefona 1600 teklif geldi note 4 2400 civari cikarsa 800 daha koyup almalimiyim sizce
Note 3 cikali daha 1 sene olmadi. Eger alacaksan 1 sene daha kullan note 5 al. Bence degmez o kadar paraya.

• Beğen
Tepkiler: AHKE ve B.A.R.O.N
AHKE

AHKE

Üye
bence geçme seneye note 5 çıkarsa note 5 alırsın
çunku telefonun daha yeni. guncelleme destegi daha 1 sene devam eder

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 6 fiyati abartili olmus note 5 beklerim en iyisi

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
fk555897

fk555897

Üye
Yeni bir telefon alsam kesinlikle Note 4 alırım ama Note 3'ten Note 4'e geçmek pek mantıklı değil.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Hiç gerek yok bence. Note 4'ün bataryasını ekran eritecek. Seneye uçuk kaçık modeller çıkar onlardan bir tane alırsın. hiç huzurunu bozma bence.Note 3 hali hazırda piyasadaki cihazların hemen hepsinden daha iyi ve Note 4'ün yanında ezik bir telefon değil.

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Hiç gerek yok bence. Note 4'ün bataryasını ekran eritecek. Seneye uçuk kaçık modeller çıkar onlardan bir tane alırsın. hiç huzurunu bozma bence.Note 3 hali hazırda piyasadaki cihazların hemen hepsinden daha iyi ve Note 4'ün yanında ezik bir telefon değil.
Note 4 le hemen hemen fark yok degismem artk

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Note 2 için 4.4.4 test romu bile çıksa xdadakiler hemen note 4 özelliklerini aktarırlar bekleyin derim ve note 3 için rom yazan çok az geliştirici var sanırım en iyisi Dr ketan hem note 2 hem de note 3 için rom yazıyor

• Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Note 2 için 4.4.4 test romu bile çıksa xdadakiler hemen note 4 özelliklerini aktarırlar bekleyin derim ve note 3 için rom yazan çok az geliştirici var sanırım en iyisi Dr ketan hem note 2 hem de note 3 için rom yazıyor
Note 3 daha yeni ve üst seviye olduğu için çok yaygın değil midir nedir fiyatı düştükten sonra kullanıcı sayısı dahada artınca romlarda gelecektr diye düşünüyorum o zamana kadar stock takılmaya devam şimdilik kurulmayı hak eden güzel bi rom yok bana göre garantiyi knoxu boşuna riske etmem :D

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt