Bence 1600 sat aralık ocak gibi note 4 al 1600 1700 düşer ikinci elDeğmez.
Note çıkınca note 3 1200 1300 düşecekBence 1600 sat aralık ocak gibi note 4 al 1600 1700 düşer ikinci el
2. El bulunacağından emin misiniz ? 5s ler bile yenilerde 2. El piyasası oluşturmaya başladı.Bence 1600 sat aralık ocak gibi note 4 al 1600 1700 düşer ikinci el
s5 bile düştü şuan vodafonedan alınma 1 aylık teli bizim arkadas 1450 ye aldı temiz bi cihazdı 0 almak zarardan baska bisey değil2. El bulunacağından emin misiniz ? 5s ler bile yenilerde 2. El piyasası oluşturmaya başladı.
Böyle bir tez doğru değil. Yeri geliyor 2. Elin de ne kadar sıkıntılı olabileceğini biliyoruz. Bulabilirse ne ala tabiki alsın.s5 bile düştü şuan vodafonedan alınma 1 aylık teli bizim arkadas 1450 ye aldı temiz bi cihazdı 0 almak zarardan baska bisey değil
benim elimden bir yığın telefon geçti hic sorun cıkmadı cevremede telefonları ben alırım. Önemli olan güvenilir insandan almak almazsanda sıkıntılı çıkarBöyle bir tez doğru değil. Yeri geliyor 2. Elin de ne kadar sıkıntılı olabileceğini biliyoruz. Bulabilirse ne ala tabiki alsın.
Ben de 2. El kullandım genellikle ve sıkıntı yoktu. Ben olağan durumdan bahsediyorum hepsi sorunlu ya da sorunsuz olacak diye bir olay yok sonuçta.benim elimden bir yığın telefon geçti hic sorun cıkmadı cevremede telefonları ben alırım. Önemli olan güvenilir insandan almak almazsanda sıkıntılı çıkar![]()
Valla aynen katılıyorum ha ben 2 den 3 e geçtim aslında gerek yoktu 2 ay beklesem 4 alırdım sabırsızlık yaptım 3 aldım şimdi 4 ün özelliklerine bakıyorum ahım şahım bişey yok 2 yıl bunu kullanıp 5 e bakacaz artıknote serisi 2 yılda bir değiştirilmeli
note 2 alan note 3 almaya değmez
note 3 alan note 4 almaya değmez
note 2 im var ben note 4 alırım gibime geliyor
demek istediğim yılda bir telefon değiştirmez israf olur bence
özellikler zaten zirveye ulaştığı için bir kaç yeni özellikle yeni model sürülmeye başladıAynen zaten ekran boyutu harikulade olmus ne abartili ne kücük.özellikler falan süper artk yapmalari gereken tek sey kamera ve Ghz arttirmak baska care yok artk son noktaya geldikValla aynen katılıyorum ha ben 2 den 3 e geçtim aslında gerek yoktu 2 ay beklesem 4 alırdım sabırsızlık yaptım 3 aldım şimdi 4 ün özelliklerine bakıyorum ahım şahım bişey yok 2 yıl bunu kullanıp 5 e bakacaz artıközellikler zaten zirveye ulaştığı için bir kaç yeni özellikle yeni model sürülmeye başladı