Tavsiye Note 3ten Note 4e Geçiş

Sponsorlu Bağlantılar

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Note 3ten Note 4e Geçiş
Arkadaşlar sizce note 3ten note 4 e geçilirmi degermi yani elimdeki telefona 1600 teklif geldi note 4 2400 civari cikarsa 800 daha koyup almalimiyim sizce

Fenomenon

Fenomenon

Üye
800 liraya kesinlikle değmez.

MaxipmaN

Üye
teklif iyi fakat 2400e de alınmaz note4 2200 neyse hadi

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Alma bence

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bekle biraz 2000e düşecektir

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Değmez, kesinlikle :no:

Türe

Türe

Üye
Değmez.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet teklif çok iyi,ama geçmek için fiyat yüksek.

cici60

cici60

Üye
2. El bulunacağından emin misiniz ? 5s ler bile yenilerde 2. El piyasası oluşturmaya başladı.
s5 bile düştü şuan vodafonedan alınma 1 aylık teli bizim arkadas 1450 ye aldı temiz bi cihazdı 0 almak zarardan baska bisey değil

Türe

Türe

Üye
s5 bile düştü şuan vodafonedan alınma 1 aylık teli bizim arkadas 1450 ye aldı temiz bi cihazdı 0 almak zarardan baska bisey değil
Böyle bir tez doğru değil. Yeri geliyor 2. Elin de ne kadar sıkıntılı olabileceğini biliyoruz. Bulabilirse ne ala tabiki alsın.

cici60

cici60

Üye
Böyle bir tez doğru değil. Yeri geliyor 2. Elin de ne kadar sıkıntılı olabileceğini biliyoruz. Bulabilirse ne ala tabiki alsın.
benim elimden bir yığın telefon geçti hic sorun cıkmadı cevremede telefonları ben alırım. Önemli olan güvenilir insandan almak almazsanda sıkıntılı çıkar ;)

Türe

Türe

Üye
benim elimden bir yığın telefon geçti hic sorun cıkmadı cevremede telefonları ben alırım. Önemli olan güvenilir insandan almak almazsanda sıkıntılı çıkar ;)
Ben de 2. El kullandım genellikle ve sıkıntı yoktu. Ben olağan durumdan bahsediyorum hepsi sorunlu ya da sorunsuz olacak diye bir olay yok sonuçta.

• Beğen
Tepkiler: cici60
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
note serisi 2 yılda bir değiştirilmeli
note 2 alan note 3 almaya değmez
note 3 alan note 4 almaya değmez
note 2 im var ben note 4 alırım gibime geliyor :D:D:D
demek istediğim yılda bir telefon değiştirmez israf olur bence

• Beğen
Tepkiler: M.F.E, Esendağlı, Kontrol ve 1 kişi daha
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Değmez Boşver Kullan Gitsin Satmayada Kalkma Ama İlla Kafaya Taktıysan Fiyat Düşünce Satıp Al

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
o değilde samsung 4.4.4 çabasına girdi neo 3 ve s3 neo için hazırladı ama note 2 ye gelir mi
bana gelir gibime geliyor ancak samsung a güven olmaz

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat sıkıntısı yok maddi acidan rahatiz sadece kalite lazm yani 5s kullandim note 2 xperia z1 s4 falan en kaliteli note 3 geldi.kalemi bile basli basina secim nedeni.ayrica ikinci elden bi kere agzim yandi gecmemeliyim yani

serdar_gs

serdar_gs

Üye
note serisi 2 yılda bir değiştirilmeli
note 2 alan note 3 almaya değmez
note 3 alan note 4 almaya değmez
note 2 im var ben note 4 alırım gibime geliyor :D:D:D
demek istediğim yılda bir telefon değiştirmez israf olur bence
Valla aynen katılıyorum ha ben 2 den 3 e geçtim aslında gerek yoktu 2 ay beklesem 4 alırdım sabırsızlık yaptım 3 aldım şimdi 4 ün özelliklerine bakıyorum ahım şahım bişey yok 2 yıl bunu kullanıp 5 e bakacaz artık :D özellikler zaten zirveye ulaştığı için bir kaç yeni özellikle yeni model sürülmeye başladı

• Beğen
Tepkiler: cici60
lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Valla aynen katılıyorum ha ben 2 den 3 e geçtim aslında gerek yoktu 2 ay beklesem 4 alırdım sabırsızlık yaptım 3 aldım şimdi 4 ün özelliklerine bakıyorum ahım şahım bişey yok 2 yıl bunu kullanıp 5 e bakacaz artık :D özellikler zaten zirveye ulaştığı için bir kaç yeni özellikle yeni model sürülmeye başladı
Aynen zaten ekran boyutu harikulade olmus ne abartili ne kücük.özellikler falan süper artk yapmalari gereken tek sey kamera ve Ghz arttirmak baska care yok artk son noktaya geldik :D

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
Takipçi Satın Al

Üst Alt