Telefon Tavsiyesi Note 3'mü İphone 5s mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi? Samsung Galaxy Note 3 vs Apple İphone 5s

• Kullanılan toplam oy
    28
fuko08

fuko08

Üye
Note 3 tabiki.. Hem kağıt üzerinde eziyor hemde normalde.. Ekranı da iphone un 2 katı falan heralde.. Kesinlikle note 3 al diyorum ben
Bu arkadaşı onayladım sadece gerisini bilmem çerçeveymiş inçmiş. Note 3 en az 2 kat daha fazla kullanım alanı sağlıyor işte bunu diyorum ben.

• Beğen
Tepkiler: KD1907

KD1907

KD1907

Üye
Bu arkadaşı onayladım sadece gerisini bilmem çerçeveymiş inçmiş. Note 3 en az 2 kat daha fazla kullanım alanı sağlıyor işte bunu diyorum ben.
Ya zaten ekran bakımından note 3 le iphone 5s kıyaslanamaz note 3 ezer geçer. İphone 5s 4 inç, 1136x640 çözünürlüklü ekrana sahip ama note 3 5.7 inç 1920x1080 çözünürlüklü ekrana sahip yani fark ortada. Bunun başka bi açıklaması yok.

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Ya zaten ekran bakımından note 3 le iphone 5s kıyaslanamaz note 3 ezer geçer. İphone 5s 4 inç, 1136x640 çözünürlüklü ekrana sahip ama note 3 5.7 inç 1920x1080 çözünürlüklü ekrana sahip yani fark ortada. Bunun başka bi açıklaması yok.
Note 3'de yer alan süper amoled + teknolojisinide unutmayalım siyahlar inanılmaz görünüyor :)

Never Back Down

Never Back Down

Üye
tamam ekran bi yana ama
İphone 5steki işlemci daha iyi ayrıca
ios işletim sistemi bildiğiniz gibi kendini kanıtlamış bi sistem
çok stabil
bende android g2 kullanıyorum ama
note 3 vs 5s te ben 5s derim
çünkü süreklilik açısından işime yarar

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
tamam ekran bi yana ama
İphone 5steki işlemci daha iyi ayrıca
ios işletim sistemi bildiğiniz gibi kendini kanıtlamış bi sistem
çok stabil
bende android g2 kullanıyorum ama
note 3 vs 5s te ben 5s derim
çünkü süreklilik açısından işime yarar
Bence bu kadar stabillikle kafayı bozmayın 6 ay önce iphone 4 kullandım Allah seni inandırsın 2 ay zor dayandım babannemin telefonundan farkı yok ya şöyle düşün nokıa'nın s40 işletim sistemine sahip basit cihazlarında bile içinde 3-5 tane tema gelir temanı değiştirebilirsin ayrıca dışarıdanda tema yüklenebilir ama iphone'da asla tema değiştirme yok! Sonra 30 liralık telefon bile bluetooth'u desteklerken iphone'da yok! Ayrıca apple'ın stabilitesi geçici 3 sene sonra görücem ben 5s sahiblerini tıpkı şuan iphone 4'te olduğu gibi zamanla iphone 5 5s'de kasıcak. Ama android'de tam tersi her güncellemede dahada stabilitesi artacak :)

• Beğen
Never Back Down

Never Back Down

Üye
Bence bu kadar stabillikle kafayı bozmayın 6 ay önce iphone 4 kullandım Allah seni inandırsın 2 ay zor dayandım babannemin telefonundan farkı yok ya şöyle düşün nokıa'nın s40 işletim sistemine sahip basit cihazlarında bile içinde 3-5 tane tema gelir temanı değiştirebilirsin ayrıca dışarıdanda tema yüklenebilir ama iphone'da asla tema değiştirme yok! Sonra 30 liralık telefon bile bluetooth'u desteklerken iphone'da yok! Ayrıca apple'ın stabilitesi geçici 3 sene sonra görücem ben 5s sahiblerini tıpkı şuan iphone 4'te olduğu gibi zamanla iphone 5 5s'de kasıcak. Ama android'de tam tersi her güncellemede dahada stabilitesi artacak :)
ben katılmıyorum sana.
iphone 4 dediğin cihaz çıkalı kaç sene oldu ama ios 7 kurmadıktan sonra stabilitesi bozulmuyor.
güncelleme konusunda apple kanıtladı bunu herkez böyle biliyor.
benim param yoktu bi aralar g2 aldım.memnunmuyum memnunum
ios denemek için geçicem babamda var çok güzel hızlı ve sade
beğenmessem g2ye devam yada bi beklerim başka bi telefon alırım android
yanlız güncellemede ios daha iyi
Wp nin bu aralar sesi soluğu çıkmıyor
ona da geçebilirim

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca şuan kullandığım note 3'e 130'u aşkın uygulama yükledim içindekiler ile beraber yaklaşık 150 uygulama yüklü hafızasının 15 gb'ı doldu telefonu alalı bir ay oluyor ama aldığım günden beri bir kez bile fotmat atmadım ve birkez bile takılmaya donmaya rastlamadım güç tasarrufu modunda bile milim takılmıyor kasılmıyor tabi bunda kullandığım launcher'ında etkisi var, yani stabilitesi bence mükemmel :)

• Beğen
Tepkiler: bilinçli
Never Back Down

Never Back Down

Üye
Ayrıca şuan kullandığım note 3'e 130'u aşkın uygulama yükledim içindekiler ile beraber yaklaşık 150 uygulama yüklü hafızasının 15 gb'ı doldu telefonu alalı bir ay oluyor ama aldığım günden beri bir kez bile fotmat atmadım ve birkez bile takılmaya donmaya rastlamadım güç tasarrufu modunda bile milim takılmıyor kasılmıyor tabi bunda kullandığım launcher'ında etkisi var, yani stabilitesi bence mükemmel :)
:) üstüne cihazlar ve daha yeni uygulamalar çıkınca ne demek istediğimi anlarsın
cihazını güle güle kullan allah kaza bela vermesin
demek istediğim iosta süreklilik var

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Dediğini anladım ama iphone'un stabilitesi kalıcı değil 2 - 3 sene sonra yavaşlamaya başlıcak kasılacak :/

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Dediğini anladım ama iphone'un stabilitesi kalıcı değil 2 - 3 sene sonra yavaşlamaya başlıcak kasılacak :/
tamam öyle diyorsan öyledir uzatmaya gerek yok mal ortada
allaha emanet ol
hayırlı geceler

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
:bud::muha:

• Beğen
nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Kardeş sen Büyük ekran oyun film felan istiyosan note 3 al bence ... hem 5s in ekranı çok küçük iphone almak istiyosan 6yı beklemelisin bence ekranı büyük olacak diye duydum...

bilinçli

bilinçli

Üye
ben katılmıyorum sana.
iphone 4 dediğin cihaz çıkalı kaç sene oldu ama ios 7 kurmadıktan sonra stabilitesi bozulmuyor.
güncelleme konusunda apple kanıtladı bunu herkez böyle biliyor.
benim param yoktu bi aralar g2 aldım.memnunmuyum memnunum
ios denemek için geçicem babamda var çok güzel hızlı ve sade
beğenmessem g2ye devam yada bi beklerim başka bi telefon alırım android
yanlız güncellemede ios daha iyi
Wp nin bu aralar sesi soluğu çıkmıyor
ona da geçebilirim

Kardeş lumia 920 kullanmıs bırı olarak.Eğer iostaki gibi sadelik istiyorsan.WP ye geç derim.Ancak mağaza konusunda çok büyük sıkıntı yaşarsın.ios mağazada ne ararsan var.Ancak WP 8 de bunu bulamıycaksın.Hem sadelik hem mağaza diyorsan tabikide Apple.
Nokia 1520 yi getiricek yakında note 3 ayarında 5.9 inch tahmınımce.
note 3 ile yarışabilir mi bence asla yarısamaz.Nokiada da güncelleme konusunda sıkıntı olabiliyor Samsungta oldugu gibi.
Apple bi tane phablet çıkarsa ortalığı yıkar geçer de çıkarmıyolar.

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sen Büyük ekran oyun film felan istiyosan note 3 al bence ... hem 5s in ekranı çok küçük iphone almak istiyosan 6yı beklemelisin bence ekranı büyük olacak diye duydum...
Note 3 aldım :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt