Maalesef gene aynı. Acaba mesaj yedeğini alıyorum diyemi oluyorAyarlardan uygulamalara gel ordan whatsapp ı seç verileri temizle yap kardeşim sonra tekrar giriş yaparsın düzelmesi gerekiyor bu şekilde
Merhaba arkadaşlar, bahsettiğimiz whatsapp simgesinde mesaj olmamasına rağmen üstünde 284 mesaj var diye gösteriyor, bu nasıl düzeltilecek? bugda kalmıs hacı[/QUObugda kalmıs hacıTE]
Hayır, birde öyle deniyim bakalım.Olmaması gerek aslında bunları yaptıktan sonra yeniden başlattın mı telefonu kardeşim
Gruptaydım, evet o kadar mesaj vardı ve bende bakmadan gruptan çıktım ondan herhalde.Mesaj yedeğini almak değil de acaba engellediğin konuşmalar varsa ondan dolayı mı yapıyor tam olarak çözemedim kardeşim şimdi bende
Maalesef, buda olmadı.Clean master kullanarak kaldır uygulamayı sonra yeniden kur
Hocam whatsappı kaldırdığınızda telefondan son clean master uygulama atığı buldu mu? Eğer bulduysa ve sizde onu sildiyseniz benden bu kadarMaalesef, buda olmadı.
Hocam atıkları buldu ama silmedim, mesaj yedeklerini de silecek ti banada yedekler lazım ya [emoji20]Hocam whatsappı kaldırdığınızda telefondan son clean master uygulama atığı buldu mu? Eğer bulduysa ve sizde onu sildiyseniz benden bu kadar
mesajları yedekle gene. yedek mesajları pcye aktar 2 dakka sonra kaldrı atıkları sil. bundan sonra geri whatsappı kur sonra mesaj yediğini geri telefona at ve whatsapp ayarlarından mesaj yedeğini yükle de. androidde bu var mı tam emin değilim ama symbianda hard formatta mesajlarımı böyle korurdumHocam atıkları buldu ama silmedim, mesaj yedeklerini de silecek ti banada yedekler lazım ya [emoji20]
Daha sonradan mesaj yedeğini yükle diye bir çıkıyor mu ki baktım fakat bulamadımmesajları yedekle gene. yedek mesajları pcye aktar 2 dakka sonra kaldrı atıkları sil. bundan sonra geri whatsappı kur sonra mesaj yediğini geri telefona at ve whatsapp ayarlarından mesaj yedeğini yükle de. androidde bu var mı tam emin değilim ama symbianda hard formatta mesajlarımı böyle korurdum
kardeş symbianda olan özellik androidde yok şaşırdım bendeDaha sonradan mesaj yedeğini yükle diye bir çıkıyor mu ki baktım fakat bulamadım
bak şöyle yap. Whatsappı yedekle şimdi. netten araştır yedek nerde oluyo diye. örnek /sdcard/WhatsApp/databases bu yoluda bi kenera not et. yedek pcde dursun. sen wayı kaldır clean masterlede temizle. sonra kendin deminki yedek yolunu klosörler açarak oluştur ve yedek dosyanı geri koy. sonra whatsappı yükle whatsapp büyük ihtimal yedek dosyalarını görcektirİlla yedeklerden mi vaz geçeceğiz![]()
Aynı şeyi bende düşündüm fakat bu yolla olmazsa yedekler gideceği için de pek bir anlamı kalmayacakbak şöyle yap. Whatsappı yedekle şimdi. netten araştır yedek nerde oluyo diye. örnek /sdcard/WhatsApp/databases bu yoluda bi kenera not et. yedek pcde dursun. sen wayı kaldır clean masterlede temizle. sonra kendin deminki yedek yolunu klosörler açarak oluştur ve yedek dosyanı geri koy. sonra whatsappı yükle whatsapp büyük ihtimal yedek dosyalarını görcektir
evet. eposta ile yedek alınıyomuşta onu nasıl yükleriz bilmiyomAynı şeyi bende düşündüm fakat bu yolla olmazsa yedekler gideceği için de pek bir anlamı kalmayacak
evet. eposta ile yedek alınıyomuşta onu nasıl yükleriz bilmiyom