Note 3 whatsapp simgesi.

Sponsorlu Bağlantılar

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 whatsapp simgesi.
Merhaba arkadaşlar, bahsettiğimiz whatsapp simgesinde mesaj olmamasına rağmen üstünde 284 mesaj var diye gösteriyor, bu nasıl düzeltilecek?

serif55

serif55

Üye
Ayarlardan uygulamalara gel ordan whatsapp ı seç verileri temizle yap kardeşim sonra tekrar giriş yaparsın düzelmesi gerekiyor bu şekilde

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlardan uygulamalara gel ordan whatsapp ı seç verileri temizle yap kardeşim sonra tekrar giriş yaparsın düzelmesi gerekiyor bu şekilde
Maalesef gene aynı. Acaba mesaj yedeğini alıyorum diyemi oluyor

serif55

serif55

Üye
Olmaması gerek aslında bunları yaptıktan sonra yeniden başlattın mı telefonu kardeşim

Anil-D

Anil-D

Üye
Merhaba arkadaşlar, bahsettiğimiz whatsapp simgesinde mesaj olmamasına rağmen üstünde 284 mesaj var diye gösteriyor, bu nasıl düzeltilecek? bugda kalmıs hacı[/QUObugda kalmıs hacıTE]

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
serif55

serif55

Üye
Mesaj yedeğini almak değil de acaba engellediğin konuşmalar varsa ondan dolayı mı yapıyor tam olarak çözemedim kardeşim şimdi bende

ismail

ismail

Üye
Clean master kullanarak kaldır uygulamayı sonra yeniden kur

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj yedeğini almak değil de acaba engellediğin konuşmalar varsa ondan dolayı mı yapıyor tam olarak çözemedim kardeşim şimdi bende
Gruptaydım, evet o kadar mesaj vardı ve bende bakmadan gruptan çıktım ondan herhalde.

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Hocam whatsappı kaldırdığınızda telefondan son clean master uygulama atığı buldu mu? Eğer bulduysa ve sizde onu sildiyseniz benden bu kadar
Hocam atıkları buldu ama silmedim, mesaj yedeklerini de silecek ti banada yedekler lazım ya [emoji20]

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Hocam atıkları buldu ama silmedim, mesaj yedeklerini de silecek ti banada yedekler lazım ya [emoji20]
mesajları yedekle gene. yedek mesajları pcye aktar 2 dakka sonra kaldrı atıkları sil. bundan sonra geri whatsappı kur sonra mesaj yediğini geri telefona at ve whatsapp ayarlarından mesaj yedeğini yükle de. androidde bu var mı tam emin değilim ama symbianda hard formatta mesajlarımı böyle korurdum

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
mesajları yedekle gene. yedek mesajları pcye aktar 2 dakka sonra kaldrı atıkları sil. bundan sonra geri whatsappı kur sonra mesaj yediğini geri telefona at ve whatsapp ayarlarından mesaj yedeğini yükle de. androidde bu var mı tam emin değilim ama symbianda hard formatta mesajlarımı böyle korurdum
Daha sonradan mesaj yedeğini yükle diye bir çıkıyor mu ki baktım fakat bulamadım

• Beğen
RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
İlla yedeklerden mi vaz geçeceğiz :(

• Beğen
ismail

ismail

Üye
İlla yedeklerden mi vaz geçeceğiz :(
bak şöyle yap. Whatsappı yedekle şimdi. netten araştır yedek nerde oluyo diye. örnek /sdcard/WhatsApp/databases bu yoluda bi kenera not et. yedek pcde dursun. sen wayı kaldır clean masterlede temizle. sonra kendin deminki yedek yolunu klosörler açarak oluştur ve yedek dosyanı geri koy. sonra whatsappı yükle whatsapp büyük ihtimal yedek dosyalarını görcektir

Son düzenleme:
RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
bak şöyle yap. Whatsappı yedekle şimdi. netten araştır yedek nerde oluyo diye. örnek /sdcard/WhatsApp/databases bu yoluda bi kenera not et. yedek pcde dursun. sen wayı kaldır clean masterlede temizle. sonra kendin deminki yedek yolunu klosörler açarak oluştur ve yedek dosyanı geri koy. sonra whatsappı yükle whatsapp büyük ihtimal yedek dosyalarını görcektir
Aynı şeyi bende düşündüm fakat bu yolla olmazsa yedekler gideceği için de pek bir anlamı kalmayacak

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt