Note 3 (N9000Q) lolipop 5.0 rootlu telefona modlu oyun yüklenmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

mucit_67

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 (N9000Q) lolipop 5.0 rootlu telefona modlu oyun yüklenmiyor
telefonumda orjinal lolipop rom yüklü. Ancak modlu apk dosyalarını(hileli , para hileli, vs) uygulamaları yürklerken uygulama yüklenmedi mesajı alıyorum. Telefonu bu yüzden rootladım yine aynı sorun var. Forumlardaki çoğu çözümü denememe rağmen sonuç alamadım. Ne yapmam gerek.
 


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Yüklemeye çalıştığın şey cihazında yüklü mü ?
 
Sarangni

Sarangni

Üye
Telefonu sırf hileli oyun yüklemek için Root ettiyseniz buna zaten gerek yoktu. Muhtemelen bir çakışma söz konusu. Yeniden ODİN ile rom yükleyin ve direk dosyaları yükleyin. Hileli ve ya modlu bir oyun yüklemek için de cihazı root etmenize gerek yok eğer ki hile uygulaması ile siz yapmayacaksanız.
 

mucit_67

Üye
    Konu Sahibi
yüklense zaten hiç bir sıkıntı yok. Ayrıca tabikide sadece hileli oyun icin telefonu rootlamadım. Google play deki uygulamaları oyunları yüklemede sorun yok. Ancak modlu, para modlu gibi dosyaları ve uygulamada uygulama yüklenmesi mesajı verip işlemi sonlandırıyor. Acaba lolipopu kitkata çevirsek faydasını görürmüyüm uygulama yüklerken
Cihaz rootluyken Uygulama yükleme parametrelerini bizim düzenlememız mümkün mü yani demek istediğim dosyaları biz gerekli yerlere kopyala yapıştır sonra çalıştır gibi olayları.
 
azer_00792

azer_00792

Üye
Arkadas o sorun tum note 3 lerde var Anti piracy softvare diye bi yazi cikiyo altda diimi ? Oyleyse rom yazman gerek cusgom ya da kit kata geri donmelisin diger bi yolu daha var sistem dosyalarinda bi hex dosyasi var onu bulacaksin ve ordan luckpatcher falan gibi uygulamalari kullana bilmen icin o hex dosyasinda degiwiklik etcen pc gerekicek istersen yardimci olurum ))
 

mucit_67

Üye
    Konu Sahibi
İlginiz için herkese teşekkür ediyorum.Problemi 5.0 dan 4.3( N9000Q ilk yasal romu) e çevirerek çözdüm. Bu romda ilk gözüme çarpan bootloader deki knox sayacı görünmüyor ve uygulama yüklerken apk kurma güvenliğini sağlamayı kullanıcıya bırakıyor. İstediğiniz uygulamaları sorunsuz kurabiliyorsunuz.
 


Üst Alt