Sorun var bi ayari olmasi lazm muzigin kesilmesi normal deglHani telefon sessizde değilken bildirim sesi geliyor ya..
Buda onun yerini dolduruyor.
Herhangi bir sorun yok.
Dert etme böyle şeyleri
Sorun var bi ayari olmasi lazm muzigin kesilmesi normal degl
Internette arastirdim cok fazla boyle sorun var cozum yokKesilip devam ediyorsa sorun yok.
Âmâ devam etmiyorsa bir servise göster.
Donanım yada yazılımsal olabilir
Internette arastirdim cok fazla boyle sorun var cozum yok
S3 minide denedm olmuyor oyle bunda bi sorun varBu androidler böyledir.
Hergün sorun çıkıyor
Keske okusaydin be kardesim sessizde titresimde ve genelde denedm ayni dedmDostum sen cihazı seslide tutarsan müzik dinlerken ses bilirim sesi gelir bu çok normal s5 tede böyledir bu note 4 tede sen telefonu sessize alırsan bildim sesi kulaklıktada hoparlördende gelmez![]()
Ayarlar-cihaz hakkında-yapim numarasındaki son 4 hane ne? Bakalım son sürüm mü?Keske okusaydin be kardesim sessizde titresimde ve genelde denedm ayni dedm
ENG3Ayarlar-cihaz hakkında-yapim numarasındaki son 4 hane ne? Bakalım son sürüm mü?
Son 4 hane ENG4 mü?
Kendin diyorsun kulaklik bozulmusBenim note 3 un kulakligin biri bozuldu galiba.. sag taraftan ses gelmiyor neden aceba ?

Galiba dedimKendin diyorsun kulaklik bozulmus![]()
neyse.. garanti kulakligi degistirmez degil miAksesuarlar garantiye girmez diye biliyorum ama denemek lazmGaliba dedimneyse.. garanti kulakligi degistirmez degil mi
Inan 50 lira olsa bile verirdim diyorum katlanmiyo birbirine ne kadar hirpalarsan hirpala kopmuyo sinirden koparmaya calistm kopmadi tavsiyemKartal yuvasina giderim bi ara, buna benzer varsa alirim![]()
Kulaklıkla uyduysan bozulmuştur benim 1 tanesi öyle gitmiştiBenim note 3 un kulakligin biri bozuldu galiba.. sag taraftan ses gelmiyor neden aceba ?