Karşılaştırma Note 3 Iphone 5s

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
:D

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Yazın çalışıp android almak istiyorum artık çok sıkıldım 3 yıldır symbiancıyım eski telefonla beraber 5 yıldır symbiancıyım :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Batarya konusunda en iyi secimlerden biridir Note serisi. iOS cihazlara gelince 6+ harici bes para etmez

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Batarya konusunda en iyi secimlerden biridir Note serisi. iOS cihazlara gelince 6+ harici bes para etmez
Neden ip6+ harici beş para etmez? Ben 6 kullanıyorum. İphoneler kolay kolay eskimeyen bir telefon çünkü arkasında ios var. Android ise telefonlarının özellikleri çok iyi ama işletim sistemi sıkıntı. İphone 4-4s-5-5s hala satılan telefonlar. Daha önce note 3 kullanıyodum bundan 2 hafta önceye kadar. Androidde beni en çok tatmin eden telefondu note 3. Eğer android alınacaksa bence note serisi mükemmel.

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Eğer paramın birazı cebimde kalsın istiyorsan , GM Discovery Elite tercih edebilirsin. Note 3 ile hemen hemen aynı özellikleri.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Neden ip6+ harici beş para etmez? Ben 6 kullanıyorum. İphoneler kolay kolay eskimeyen bir telefon çünkü arkasında ios var. Android ise telefonlarının özellikleri çok iyi ama işletim sistemi sıkıntı. İphone 4-4s-5-5s hala satılan telefonlar. Daha önce note 3 kullanıyodum bundan 2 hafta önceye kadar. Androidde beni en çok tatmin eden telefondu note 3. Eğer android alınacaksa bence note serisi mükemmel.
6+? Batarya? Sarj kullanim suresi? Umarim anlamissinizdir

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
[emoji1][emoji23] siz bataryanın kaç mah olduğuma aldananlardansınız. O kadar elkrana zaten o batarya yeter anca. Şarj kullanım süreleri vs. Hepsi aynı. Daha büyük ekran daha büyük batarya. Umarım anlmıssınızdır. İp 6+ yı kötülemiyorum. Sonucta aynı cihazlar.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
[emoji1][emoji23] siz bataryanın kaç mah olduğuma aldananlardansınız. O kadar elkrana zaten o batarya yeter anca. Şarj kullanım süreleri vs. Hepsi aynı. Daha büyük ekran daha büyük batarya. Umarım anlmıssınızdır. İp 6+ yı kötülemiyorum. Sonucta aynı cihazlar.
Sadece bataryada iyi değil ram ve ekrandada daha iyi
6+= 1920×1080 ve daha fazla ppi :)
iPhone 6 ın hayırlı olsun bu arada :)

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Saol kardesim de bisey diycem. O ekrana zaten ip 6 nın ekran çözünürlüğü olmaz çok düşük görünür çözünürlük. Ram konusunda iyi olabilir ama.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Saol kardesim de bisey diycem. O ekrana zaten ip 6 nın ekran çözünürlüğü olmaz çok düşük görünür çözünürlük. Ram konusunda iyi olabilir ama.
Hadi full hd olmadı ama bi hd olsaydı yani :D tam hd degil diye biliyorum yanlışsam düzelt :)

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
İp6 full hd değiş. Hd ekrana sahip yani 720p. İp6+ is 1080p. Falat o kadar ekrana 1080 p normal olur ztn.

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Yani plus veya 6 yı savunmuyorum. Ztn beancmark testlerindede ip6 yüksek alıyor çok az farkla. Hemen hemen aynı cihazlar. Sadece plusun ekran büyük diye biraz pahalı olabilir.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yani plus veya 6 yı savunmuyorum. Ztn beancmark testlerindede ip6 yüksek alıyor çok az farkla. Hemen hemen aynı cihazlar. Sadece plusun ekran büyük diye biraz pahalı olabilir.
Ben olsam bende 6 alırdım plus elde tutmak için çok dengesiz bir design ı var tuşa basarken elden düşecek gibi :)

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
6+ plus hariç tum cihazlari bi muddet kullanma firsatim oldu. 6 batarya konusunda note 3le yarisamaz. Note 3 ve iphone 5s kullanicisiyim bu arada :)

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Ben yalnız note 3 le ip6 yı kıyaslamadım. İp6 ile 6+ yı karsılastırmıstım. Evet note 3 ün şarjı gayet güzel gidiyodu. Bende 2 hafta önceye kadar note 3 kullanıcısıydım [emoji5]️

csbaz

csbaz

Üye
Apple ın farkı şudur : Diğer Samsung, Sony, HTC vs.şirketler donanım şirketleri,ama Apple yazılım şirketidir.
Steve Jobs yazılımcı olduğundan ios şuanki en iyi işletim sistemi,karşılaştırılamaz.

csbaz

csbaz

Üye
Apple ın farkı şudur : Diğer Samsung, Sony, HTC vs.şirketler donanım şirketleri,ama Apple yazılım şirketidir.
Steve Jobs yazılımcı olduğundan ios şuanki en iyi işletim sistemi,karşılaştırılamaz...[emoji4] [emoji6]

Takipçi Satın Al

Üst Alt