Yazın çalışıp android almak istiyorum artık çok sıkıldım 3 yıldır symbiancıyım eski telefonla beraber 5 yıldır symbiancıyım![]()
bende 4 yıldır androidciyim hiç sıkılmadım 
Android sıktırmıyorbende 4 yıldır androidciyim hiç sıkılmadım
![]()

Neden ip6+ harici beş para etmez? Ben 6 kullanıyorum. İphoneler kolay kolay eskimeyen bir telefon çünkü arkasında ios var. Android ise telefonlarının özellikleri çok iyi ama işletim sistemi sıkıntı. İphone 4-4s-5-5s hala satılan telefonlar. Daha önce note 3 kullanıyodum bundan 2 hafta önceye kadar. Androidde beni en çok tatmin eden telefondu note 3. Eğer android alınacaksa bence note serisi mükemmel.Batarya konusunda en iyi secimlerden biridir Note serisi. iOS cihazlara gelince 6+ harici bes para etmez
6+? Batarya? Sarj kullanim suresi? Umarim anlamissinizdirNeden ip6+ harici beş para etmez? Ben 6 kullanıyorum. İphoneler kolay kolay eskimeyen bir telefon çünkü arkasında ios var. Android ise telefonlarının özellikleri çok iyi ama işletim sistemi sıkıntı. İphone 4-4s-5-5s hala satılan telefonlar. Daha önce note 3 kullanıyodum bundan 2 hafta önceye kadar. Androidde beni en çok tatmin eden telefondu note 3. Eğer android alınacaksa bence note serisi mükemmel.
Sadece bataryada iyi değil ram ve ekrandada daha iyi[emoji1][emoji23] siz bataryanın kaç mah olduğuma aldananlardansınız. O kadar elkrana zaten o batarya yeter anca. Şarj kullanım süreleri vs. Hepsi aynı. Daha büyük ekran daha büyük batarya. Umarım anlmıssınızdır. İp 6+ yı kötülemiyorum. Sonucta aynı cihazlar.

Hadi full hd olmadı ama bi hd olsaydı yaniSaol kardesim de bisey diycem. O ekrana zaten ip 6 nın ekran çözünürlüğü olmaz çok düşük görünür çözünürlük. Ram konusunda iyi olabilir ama.
tam hd degil diye biliyorum yanlışsam düzelt 
Ben olsam bende 6 alırdım plus elde tutmak için çok dengesiz bir design ı var tuşa basarken elden düşecek gibiYani plus veya 6 yı savunmuyorum. Ztn beancmark testlerindede ip6 yüksek alıyor çok az farkla. Hemen hemen aynı cihazlar. Sadece plusun ekran büyük diye biraz pahalı olabilir.

6+ plus hariç tum cihazlari bi muddet kullanma firsatim oldu. 6 batarya konusunda note 3le yarisamaz. Note 3 ve iphone 5s kullanicisiyim bu arada[emoji1][emoji23] siz bataryanın kaç mah olduğuma aldananlardansınız. O kadar elkrana zaten o batarya yeter anca. Şarj kullanım süreleri vs. Hepsi aynı. Daha büyük ekran daha büyük batarya. Umarım anlmıssınızdır. İp 6+ yı kötülemiyorum. Sonucta aynı cihazlar.

Apple ın farkı şudur : Diğer Samsung, Sony, HTC vs.şirketler donanım şirketleri,ama Apple yazılım şirketidir.
Steve Jobs yazılımcı olduğundan ios şuanki en iyi işletim sistemi,karşılaştırılamaz...[emoji4] [emoji6]