Note 3 imei repiar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilker77

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 imei repiar
Selamun Aleyküm. Arkadaşlar octoplus box ile note 3 e imei yazan varmıdır aranızda ? Konu ile alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim.

candangsm

Üye
kardesim once root yapacaksın sonra ordA ANLATILDIGI GIBI YAPACAKSIN BUNUN BASKA BI SEYI YOKKI BATARYAYI CIKAR REPAIR E BASLA ONDAN SONRA BATARYAYI TAK DEDIGINDE TAK OLAY BITMISTIR YANI

OLMAZSA TEKRAR YAZ YAREDIMCI OLIM SANA :)
kardesim once root yapacaksın sonra ordA ANLATILDIGI GIBI YAPACAKSIN BUNUN BASKA BI SEYI YOKKI BATARYAYI CIKAR REPAIR E BASLA ONDAN SONRA BATARYAYI TAK DEDIGINDE TAK OLAY BITMISTIR YANI

OLMAZSA TEKRAR YAZ YAREDIMCI OLIM SANA :)

ilker77

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim cevabın için çok teşekkür ederim fakat ben o dediklerinin hepsini yaptım zaten imei yazabiliyorum ama sadece servis imei yazıyor kendim el ile yazmaya çalıştığımda lütfen servis imei seçin diye uyarı veriyor.

candangsm

Üye
nasıl elle ımeı giriyorsun pekı tele kore yada replıka mı?
yada bak once teli fabrika ayarlarına getır ondan sonra bi flash at sonra tekrar rootla ondan sonra imei repair i dene bakalım bu arada bak bakım imei line 0101 yada 00000 mı ?

ilker77

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz orjinal imei repar dediğin zaman servis imei seçiyorsun onu yazıyor şebekede geliyor ama ben başka cihaz imei yazdığım zaman kabulmetmiyor

candangsm

Üye
Cihaz orjinal imei repar dediğin zaman servis imei seçiyorsun onu yazıyor şebekede geliyor ama ben başka cihaz imei yazdığım zaman kabulmetmiyor

nasıl ya anlamadım dedgınden??

ilker77

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim şimdi sıkıntım tam olarak şu.. Elimde N900 vardı yurt dışı orjinal cihaz. octoplus box ile önce root ladım sonra imei repair yaptım. Bu işlemi yaparken servis imelerinden birini seçiyorum ve başarılı bir şekilde imei yazılıyor. Fakat başka bi cihazın imei ini yazmaya çalıştığımda imei yazma başarısız servis imei seçin diye uyarı alıyoryum

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Sitemizde IMEI ile ilgili konular yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt