Öneri Note 3 hakkında

mgg44

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 hakkında
Merhaba arkadaşlar iki gün önce Note 3 aldım uygulamalar hakkında herhangi bir bilgim yok telefondaki Android'i fazla bilmiyorum fakat yardımınıza ihtiyacım var ekran görüntülerinde gereksiz olabilecek uygulamaları söylerseniz sevinirim ayrıca telefonun şarjı bir gün gidiyo uzun süreli şarj için ne yapmam lazım.

Son düzenleme:

fuko08

Üye
Tam bir gün gidiyorsa normaldir. Ayrıca istemediğin uygulamaları ayarlar>uygulama yöneticisi>tümü ne gidip devre dışı bırakabilirsin.

Tepkiler: mgg44

mgg44

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim ayrıca gereksiz uygulama varmı telefondan resimde işaretlediğim uygulamalar ne işe yarıyor.

fuko08

Üye
Bilmiyorum o uygulamari ilk defa gördüm.

Tepkiler: mgg44

mgg44

Üye
    Konu Sahibi
Bilen bi arkadaş yardımcı olabilirmi acaba

Türe

Üye
Bunu kendin bileceksin. Kullanmiyorsan gereksizdir.

Samsung'un uygulamaları. Kullanıyorsan gereklidir. Kullanmıyorsan gereksizdir. Ben bazılarını kullanıyorum.
Yani sana bağlı

messevim

Üye
Hangouts Google nin mesaj ve mms programıdır. Ben telefonum da o programı kullanıyorum. Telefonun kendi mesaj programından daha güzel..

mgg44

Üye
    Konu Sahibi
Chat On, samsung LİNK, s çevirmen, Knox, Trip Advisor, ever Note ve s Heath uygulaması işime yaramaz nasıl kaldırabilirim

messevim

Üye
Dursun bir köşede kardeşim yav. neden illa kaldırma gereği duyuyorsun

Chat On, samsung LİNK, s çevirmen, Knox, Trip Advisor, ever Note ve s Heath uygulaması işime yaramaz nasıl kaldırabilirim
Su anda kaldiramazsin kaldirmak icin rootlaman gerekir ama bu root islemi telefonu garanti disi birakir bu yuzden birak dursun bi zarari yok.

noss_bar

Emekli Yönetici
uzun süreli şarj için 3g devre dışı ve wifi gerektiğinde açıp kapamalısın. ekran parlaklığını yeterli seviyede tutmalısın. Mümkün olduğu kadar arkaplanda uygulamaların çalışmasını engellemelisin.
Sistem uygulamalarını arkadaşların dediği gibi uygulamalardan devre dışı bırakabilirsin bu onların çalışmasını ve menüde görünmesini engeller ancak hala hafıza olarak telefonunda yer kaplamaya devam edecektir. tamamen silmek için telefonunu rootlayıp sisteme tam erişim yetkisini almalısın ama Android te acemi olduğun için en azından şimdilik root olayına girmeni tavsiye etmiyorum.

Tepkiler: MaxipmaN

messevim

Üye
Bu dediklerini yaptıktan sonra ha Not3 kullanmış arkadaş ha 3310 ..

mgg44

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim yardımlarınız için telefonda fazla kurulu birşey olmadığı halde 12 gb tı dolu görünüyor o yüzden silmek istedim moral bozucu iyiki 32 GB yoksa kullanacak alan kalmazdı.. Birde Flip cover la beraber kullanıyorum fakat Flip cover ın kapağını kapatınca telefonun ekranının otomatik kapanması gerekiyo fakat bende kapanmıyo arada bir kapanıyor bunun için herhangi bir ayar varmı acaba?

Türe

Üye
Orijinal degil mi kapak ?

Kapak orjinalse olur o dediğin kapakta manyetik bişey vardı sanırım o kapatıyor ekranı orjinal değilse flip olmaz..

Türe

Üye
Yok orijinal olmayip flip ozelligi olan da var.

Tepkiler: bahaddin53

mgg44

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal diye aldım hatta başlarda kapatınca çalışıyordu. Ayrıca telefonun aşırı ısınıyor araştırdım da genelde çoğu kişi bu problemle karşılaşmış buna çare yok değil mi?