Satılık Note 3 + Gear

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 + Gear

İlanlarda görüldüğü gibi herşey açıktır.Aklınıza takılan soru olursa seve seve cevaplarım.Saat+Telefon 2000 Tl :)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
    Konu Sahibi
Sadece telefon : 1600 Tl ( 3 kılıf hediyeli,kutusu ve faturası herşey tam,ezik çizik gibi kusurlar kesinlikle yok.İsteyene sanal pazar ,sahibinden gibi sitelerden get açarım )
Sadece saat : 400 Tl ( kutusu faturası herşey tam,çizik ezik gibi kusurlar kesinlikle yok.isteyene get açılır)
Saat+telefon : 1999

• Beğen
Tepkiler: Dede
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
    Konu Sahibi
İlan Güncel..

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Lumia 1520 Sarı renk düşünürsen dönüş yapın hocam. Avea dan alınma Full kutu 3 aylık kılcal çiziksiz pırıl pırıl cihaz. Umarım Windows Phone düşünüyorsunuzdur.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
    Konu Sahibi
Hocam kendim lumia 1520 kullanıyorum ve çok memnunum.Fakat bu cihaz sadece nakit olarak satışta.Eğer hem saat hemde telefonu almak isterseniz 1950 Tl.Yinede teşekkür ederim

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Hocam kendim lumia 1520 kullanıyorum ve çok memnunum.Fakat bu cihaz sadece nakit olarak satışta.Eğer hem saat hemde telefonu almak isterseniz 1950 Tl.Yinede teşekkür ederim

Ben teşekkür ederim hocam hayırlı satışlar olsun.

Son düzenleme:
Kfahaa007

Kfahaa007

Üye
Hayırlı satışlar

Kfahaa007 candır gerisi heyecan :)

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Cihaz satıldı mı hocam ilam bulunamadı yazıyor linkler de :)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
    Konu Sahibi
Yok hocam satılmadı ama yayından kaldırdım.Okulda sınavlarım vardı arayanlar oluyordu.sınavlar bittikten sonra uğraşmak istedim :)

• Beğen
Tepkiler: Çağrı Gündüz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt