teknolojibaronu
Üye
Bende öyle düşünüyorum kendi yaptığına öncelik vermen lazım tabi fazla satmadıysa işler farklı olabilirGüncellemeleri ilk önce exynous işlemcili modelin alması lazım yani 00 ile biten modeller. Çünkü samsung kendi işlemcisini kullandığı modellere ilk once vermeli güncellemeyi
Şuan ki rusya n900 sürümünde vardıçocuk modu özelliğide gelecekmiş
kardeşim olay gelip gelmmeside değil aslında samsungu saçma politikası yane neden türkiyeye verdiği modeller exynos da diğerleri snap ben sırf dandik exynos lu almamk için note 3 almadım tabi bu şahsi düşünce samsung bunu hep yapıyor
Şuan ki rusya n900 sürümünde vardı
ram yetmiyoKnox 2.0 için acaba gelmezse ne yalan uyduracaklar.
Ahahha ikiside 3 gb neyine yetmiyor la ...... sansürram yetmiyo
Knox 2.0 için acaba gelmezse ne yalan uyduracaklar.
Gelecek mi yani?Güney Koreli üretici söz konusu üç yeni
özelliğe Galaxy S5 ile başlatmış ve geride
bıraktığımız haftalar içerisinde bu özellikleri
Galaxy S4 ve T-Mobile bünyesinde satışa
sunulan Galaxy Note 3’lere zaten getirmişti.
Güncellemenin çok yakında ülkemizde satışa
sunulan Exynos işlemcili Galaxy Note 3′e
ulaşması bekleniyor.
Şu çocuk modu dediğin gibi rus n900 için varmış.
Gelecek mi yani? Gelmezse müşteri kaybının babasını yaşatacağım onlara
Cihazda bir sıkıntım yok güncelleme vermeyen aşağılık firmaya kızıyorum yani 3 gb ram daha ne 1.9 ghz quad qore neresine güncelleme verilmez 3g diye kolpalamasınlar bize.Valla ben hayatımda ilk kez Samsung aldım ve bu telefonda note 3 n9005 versiyonu oldu. Şuan arayüzden biraz sıkılma dışında bi sorun yaşamadım inş böyle devam eder
Cihazda bir sıkıntım yok güncelleme vermeyen aşağılık firmaya kızıyorum yani 3 gb ram daha ne 1.9 ghz quad qore neresine güncelleme verilmez 3g diye kolpalamasınlar bize.
Galaxy young 2 galaxy star 2 ve ace 4 ten bahsediyorsun heraldeKisacasi Samsungdan uzak durmak lazım bugün 1gb ramli s3e kitkati çok gören yarın 512 mb ramli telefona 4.4.2 yi hemde yeni touchwiz sürümünu koyuyor.
evetGalaxy young 2 galaxy star 2 ve ace 4 ten bahsediyorsun heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?