_JacKoLovsKi_
Üye
Hadi ya [emoji28]1 aya gelir bence![]()
Hadi ya [emoji28]1 aya gelir bence![]()
Hayır.Baron hocam yükledinmi romu?
Ben yükledim. Sıkıntısız ve bug yokHayır.
Evet kurulabilir.N900 derken N9000Q ya kurulur mu şuan tekrar Note a geçtimde kitkat sarmıyor.

ne gibiBak ya yıllardır firmware değiştiriyorum adamın gider beyfendi sözü beni çok fena şüpheye düşürdü.

Odin mode da herşey garanti içi ama nasıl olurda garanti gider onu anlayamadım. Ben genede ota beklicem zaten acelesi yokne gibi![]()

Devamında sonuç olarak samsungun orjinal stock romu falan dedim nasıl gider dedim ama şimdi fark ettim ki yorumum silinmişOdin mode da herşey garanti içi ama nasıl olurda garanti gider onu anlayamadım. Ben genede ota beklicem zaten acelesi yok![]()

Güzel bi cvp yazdım aslında cevapta vermemişti ama yorumu mu silmiş :=) Sonuçta yükleyeceğimde original stock rom ve odin ile resmi yükleme yapacağım neden garantim gitsin ki? Tek sıkıntı samsungun ülkelere göre vermiş olduğu kod garantiye n900 olarak göndersem garanti kapsamı dışında kalır tabi :=) İndirdim romu öyle duruyor kurmakla kurmamak arasında kaldım lolipopuda kurmak kullanmak denemek istiyorum artık bayadır bekliyorum :SSıkıştı tabi bilgisi yetersiz sildi hemen![]()