.caner. Üye Türe' Alıntı: iOS daki bildirim paneli de epey dikkat cekici degil mi Genişletmek için tıkla ... Hayır, iOs onu kendisi buldu. Zaten herseyi ilk Apple bulur.
Türe' Alıntı: iOS daki bildirim paneli de epey dikkat cekici degil mi Genişletmek için tıkla ... Hayır, iOs onu kendisi buldu. Zaten herseyi ilk Apple bulur.
alical33 Üye Konu Sahibi Arkadaşlar konuyu ios-android veya apple-samsung tartışmasına cevirmeyelim lütfen
MaxipmaN Üye IchigoKurosaki' Alıntı: Duz mantığın epey guldurdu beni Genişletmek için tıkla ... davalar herşeyi ortaya koydu zamanında
IchigoKurosaki' Alıntı: Duz mantığın epey guldurdu beni Genişletmek için tıkla ... davalar herşeyi ortaya koydu zamanında
avast Üye Bu knox sifirlanmiyosa note3 ude apple gibi orjinal kullancaz o zanan garantiye kiyamayanlar olrak :/
Bu knox sifirlanmiyosa note3 ude apple gibi orjinal kullancaz o zanan garantiye kiyamayanlar olrak :/
Anil-D Üye hocam 4.5 de root atma vs izin olmayacakmış sammobilenin twitterinda yazıyor valla ben onun yalancısıyım
hocam 4.5 de root atma vs izin olmayacakmış sammobilenin twitterinda yazıyor valla ben onun yalancısıyım
alical33 Üye Konu Sahibi androidinde açık kaynak olmasının bi anlamı kalmıyacak bu gidişle AnıL-D' Alıntı: Türkiye icin 4.4.2 gelmicekmi haritada yok Genişletmek için tıkla ... başka ülkeninkini indir kur gitsin ya sayaç değişmiyo
androidinde açık kaynak olmasının bi anlamı kalmıyacak bu gidişle AnıL-D' Alıntı: Türkiye icin 4.4.2 gelmicekmi haritada yok Genişletmek için tıkla ... başka ülkeninkini indir kur gitsin ya sayaç değişmiyo
alical33 Üye Konu Sahibi evet hemen her romda tr dil var olmazsa bile morelocale2 programını yüklerisin tr olur ben note3 te rus romu kullanıyorum bi sıkıntı yok
evet hemen her romda tr dil var olmazsa bile morelocale2 programını yüklerisin tr olur ben note3 te rus romu kullanıyorum bi sıkıntı yok