Haber Note 3 4.4

Konu Sahibi
Note 3 4.4
Arkadaşlar Samsung ne zaman vericek bu güncellemeyi bazı firmalar başladı diye duydum ?

PriZm

Üye
bu ay sonu* deniliyor

*Başlıkta Note 2 yazıyor sandım.

ocak sonu diye biliyorum
Android 4.4 KitKat güncellemesini alacak Samsung telefonları

• Samsung Galaxy S3 (Mart 2014)
  • Samsung Galaxy S4 (Ocak 2014)
  • Samsung Galaxy Note 2 (Mart 2014)
  • Samsung Galaxy Note 3 (Ocak 2014)

Peki ne gibi özellikler sunacak bu güncelleme bilen varmı?

adamlar daha 4.3ü vermediler oda buyuk bir ihtimal bu ayin sonuna verirler. 4.4u mart ayinda vermeleri imkansiz eger verirlersede bir mucize gibi birsey olur herhalde (note2 icin konusuyorum)

Anil-D

Üye
Note 3 4.3 le de güzel kardesim

işiniz samsunga kaldıysa beklemek farz

Tepkiler: The Shadow

Anil-D

Üye
Ocak sonunda baslar subatta aliriz

4.4 bircok bakımdan cok üstün olacak.. Yani öyle tanıtıldı bize ama samsung süpriz yapmayı ve bastan savma güncellemeri göndermeyi cok seviyor. Gene eminim stabilize bir güncelleme olmuyacak

Ben rusya rom'u yükledim.Çok hızlanacak diyorlar ama pek de bir fark göremedim.4.4 de orjinal samsung olmayan kapaklar kullanılamıyor.Yan sanayi kapak aldıysanız çalışmayacak.Bluetooth kulaklık denedim, onlarda sıkıntı yok, kulaklık orjinal olmasa da çalışıyor.4.4'den 4.3'e dönüş çok zor bilginiz olsun.

MaxipmaN

Üye
4.3 gayet hızlı 5.0 değil ki arada uçurum olsun

alical33

Üye
Rusya Roma 25 mb falan güncelleme geldi artık yan sanayide çalışıyor denedim

Note 2 ikin 4.4 çıktı fakat yükleyemedim arkadaşlar yükleyebilen varmi?

Hayır sabah telefonu kies3 e bağladım uyari geldi yeni sürüm diye youtube dan baktım 4.4 kitkat güncellemesi gelmiş fakat yükleme sırasında sürekli hata verdi. Benim cihaz orjinal halde rom falan yok o yüzden yüklemede sorun olmus olabilir mi?

4.4 gelmesi zor sammobile dan kontrol et

4.4 gelince ne gibi özellik gelecek kimse söylemiyor biri s4 ten bahsediyor biri note 2 den konu başlığı niye note 3 anlayamadım???

Youtube daki videolarda yüklenmiş halde cihazlar var