Hiç denemedim nasıl yapacağımı bilmiyorum.Ben 1 aydan uzun süredir Rusya 4.4 kullanıyorum 4.3 e göre daha stabil hiç kasmayacak falan yasamıyorum ama özellik olarak pek bi yenilik yok üst bar beyaz oldu kilit ekranında iphone tarzı kamera Kısayolu geldi başkada pek bişey yok beklemek yerine indir bi rom Odinle kur orjinal yazılım zaten garantiden de çıkmaz tel
gelse ne oluyo ki daha da batabiliyo güncelleme isteyen almasın samsung arkadaşım bunların adam olacağı yok çünkü

samsung desteğinden memnun olan biri çıktı ilk defaŞu ileri görüşten bize de versene be bilader![]()
Memnunum kelimesi göremiyorum ben cümlemde ?samsung desteğinden memnun olan biri çıktı ilk defa
4.3 alamadık üstte sol altta kasa açıklığı var övmemi nasıl bekliyorsun?Yaşayan bir tek ben değilim üstteki açıklık kronik,samsung sayfasında hepMemnunum kelimesi göremiyorum ben cümlemde ?
Adam olmayacağını biliyorsun ya onu diyorum.
4.3 alamadık üstte sol altta kasa açıklığı var övmemi nasıl bekliyorsun?Yaşayan bir tek ben değilim üstteki açıklık kronik,samsung sayfasında hep
aynı yazılar yakında yakında yakında copy paste olmuş adamların işi
şöyle bi durumda var note2 parasına 4s 8gb var bi işime yaramaz touchwiz hoşuma gittiği için note2 aldım güncellemesi dışında memnunumGüncelleme tam bir azap ona bişey diyemem.
ben 4.4 yurtdışında dağıtıldı trde isi çoğu kullanıcıya ulaştı diye biliyorum