Öneri Note 3 4.4 kitkat

Sponsorlu Bağlantılar

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 4.4 kitkat
Arkadaşlar bu güncelleme ne zaman gelicek kesin bir tarihi varmı ?

Ve bu güncelleme de ne gibi yenilikler olucak bilginiz varmı ?

Teşekkür ederim.

alical33

alical33

Üye
Ben 1 aydan uzun süredir Rusya 4.4 kullanıyorum 4.3 e göre daha stabil hiç kasmayacak falan yasamıyorum ama özellik olarak pek bi yenilik yok üst bar beyaz oldu kilit ekranında iphone tarzı kamera Kısayolu geldi başkada pek bişey yok beklemek yerine indir bi rom Odinle kur orjinal yazılım zaten garantiden de çıkmaz tel

heathrow

heathrow

Üye
Guncelleme beklemek buyuk sıkıntı. Bekliyorsun, sonra bekledigine de degmiyor, fazla degisiklik olmayabiliyor.

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Ben 1 aydan uzun süredir Rusya 4.4 kullanıyorum 4.3 e göre daha stabil hiç kasmayacak falan yasamıyorum ama özellik olarak pek bi yenilik yok üst bar beyaz oldu kilit ekranında iphone tarzı kamera Kısayolu geldi başkada pek bişey yok beklemek yerine indir bi rom Odinle kur orjinal yazılım zaten garantiden de çıkmaz tel
Hiç denemedim nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Çıkış tarihi hala belli değil mi?

Bazı konular da ocaş şubat arası diyor ama mart oldu hala ses yok

alical33

alical33

Üye
Tr ye ne zaman gelir hiç bi fikrim yok odin kullanımı çok basit google da ara bulursun

Türe

Türe

Üye
Sayaç artıyor odinde. Yanılıyor muyum ?

alical33

alical33

Üye
Yaniliyorsun rootlayinca artıyor sadece ben 3 4 defa yükledim değişmedi ama rootlamistim sayaç 1 :)

heathrow

heathrow

Üye
Rom yukleyince de artıyor.Custom rom

MaxipmaN

Üye
gelse ne oluyo ki daha da batabiliyo güncelleme isteyen almasın samsung arkadaşım bunların adam olacağı yok çünkü

karakartal44

karakartal44

Üye
Arkadaşlar gece gece birbirinizi üzüp kırmanıza gerek yok. İkinize de hayırlı geceler.

MaxipmaN

Üye
Memnunum kelimesi göremiyorum ben cümlemde ?

Adam olmayacağını biliyorsun ya onu diyorum.
4.3 alamadık üstte sol altta kasa açıklığı var övmemi nasıl bekliyorsun?Yaşayan bir tek ben değilim üstteki açıklık kronik,samsung sayfasında hep
aynı yazılar yakında yakında yakında copy paste olmuş adamların işi

Türe

Türe

Üye
4.3 alamadık üstte sol altta kasa açıklığı var övmemi nasıl bekliyorsun?Yaşayan bir tek ben değilim üstteki açıklık kronik,samsung sayfasında hep
aynı yazılar yakında yakında yakında copy paste olmuş adamların işi

Güncelleme tam bir azap ona bişey diyemem.

MaxipmaN

Üye
Güncelleme tam bir azap ona bişey diyemem.
şöyle bi durumda var note2 parasına 4s 8gb var bi işime yaramaz touchwiz hoşuma gittiği için note2 aldım güncellemesi dışında memnunum

• Beğen
Tepkiler: Kanuni_1520
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
sayaç için endişelenmenize gerek yok. odinden stock rom kuruduğunuz sürece sayaç artmaz en azından 4.4.2 için. Rusya veya daha yeni bi sürüm varsa yükleyebilirsiniz ama pek bi değişiklik yok sadece bildirim çubuğu ve kilit ekranında kameraya geçiş Kısayolu var. Ayrıca ayarlar biraz değişmiş vaziyette.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ben 4.4 yurtdışında dağıtıldı trde isi çoğu kullanıcıya ulaştı diye biliyorum

• Beğen
Tepkiler: Kanuni_1520
Takipçi Satın Al

Üst Alt