Telefon Tavsiyesi Note 3 149 TL alan varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kartal 78

kartal 78

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 149 TL alan varmı ?
Arkadaşlar hani facede samsung galaxy note 3 varya 149 tl ye hiç aranızda alan varmı nasıl ?

mehmettech

mehmettech

Üye
Merhaba @kartal 78 ;

Malesef, o cihazların ömrü 5-6 ayı geçmemektedir(kendimden biliyorum).150Tl'yi ona vermek yerine 2.el iphone 3g veya 3gs bulunabilir, hem en azından uygulamada, oyunda fazla sıkıntı çekmezsin.Nitekim,cihazların sar değeri belli değil, onuda geçtim, sipariş ettiğinizde telefonun geleceğini dahi bilemezsiniz. Fark etmişsinizdir, hiçbir forum, site, replika cihaz önermemektedir.Biliyorum biraz klasik olacak ama "o telefona verilen para, durduk yere parayı çöpe atmaktır"

Saygılarımla

3onur5

3onur5

Üye
Bi video vardi adamin biri 900 tlye tellefon satin almis salatalikla oyuncak 1 tllik telefon gindermisler adama kerizlik binevi guvensiz alisveris yapmak

ama cok istiyosan sahibinden yada gittigidiyor gibi sitelerden alabilirsin mali kontrol edersin kargocunun yaninda curukse tutanak tutup geri gonderirsin hosuna gidersede senindir :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2381601
mehmettech

mehmettech

Üye
Bi arkadaş vardı forumda, replika almayın diye o konu Herşeyi açıklar@

nokia_belle

nokia_belle

Üye
o fiyata java olma ihtimali fazla yüksek

kartal 78

kartal 78

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar bi ara almıştım zaten kırık çıktı bide iki tane almıştım nişanlıma da ama ne yaparsın ışte nasip değil sıfır da alamıyorum çok para wa en iyisi dediğiniz gibi 2 el

MaxipmaN

Üye
ya şunları hala alan var mı ya eski nokia al daha iyi

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Gereken cevap alınmış sanırsam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt