Note 2ye hafiza karti onerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Note 2ye hafiza karti onerisi
Arkadaslar 10 gb hafiza çok az geliyo gercekten hafiza karti almayi dusunuyorum ancak dikkat etmem gerekenler nelerdir telefon performansinin dusmemesi icin marka mi yoksa yazim hizi mi yoksa baska seyler mi ?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Yazım Hızı Kameraya Birebir Torhiba 64GB Class 10 Al 200 Tl Civarı Ama :D

hakan_710

hakan_710

Üye
Hepsiburada ya gir orada class 10 hafiza kartlarina bak. Bende team marka 16gb class10 var hicbir sıkıntı yaşamadım. Class10 dan asla sasma. ayrica kartina birsey olursa garanti süresi boyunca yenisi ile birebir degisim yapiyorlar. Unutmadan eğer sadece oyun yuklemek icin hafizayi artırmak istiyosan sd dosyalarını root yapmadan hafiza kartina atamazsin. Oyun yükleyecegim diye gidip 64gb alıp sonrada atamıyorum olmuyo falan deme. Root yaptiysan sıkıntı yok.

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Hakan soyledigin iyi oldu neden boyle birsey var oraya atamiyoruzki root yapmak garanti disi birakir mi

hakan_710

hakan_710

Üye
Hakan soyledigin iyi oldu neden boyle birsey var oraya atamiyoruzki root yapmak garanti disi birakir mi

Valla android neyin kafasini yasiyor bu konuda anlam veremedim. Sonucta root ile yapilabiliyorsa hicbir islem yapmadan da hafiza kartinin kullanilabilmesi gerek ama vardir bi bildikleri. bazilari root yapmak garanti disi birakir diyo ama ben buna inanmıyorum servisteki adamin isi gucu yok root yapılıp yapılmadığına mi bakacak. Ben telimi rootladim servise verirken root işlemini kaldirip veriyorum bi sıkıntı cikmiyo. Sen tedbirini al gerisini dusunme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt