Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Note 2
Sponsorlu Bağlantılar
oguzhangul32
Üye
Konu Sahibi
Note 2
arkadaşlar az önce gidip turkcellden note 2 aldım hiç android deneyimim yok uygulama vs nasıl yüklerim bi de hangilerini yüklemem lazım yardım edermisiniz
HakanSeven12
Üye
Goohle play den uygulamalar yükleyebilirsin
Invoke
Üye
.apk uzantılıdır uygulamalar, google'a yazacan mesela: "TuneinRadio pro 8.0 apk" (internetten radio dinlemek için) indirecen Sonra dosya yöneticinden indirdiğin apk dosyasına dokunacaksın kurulacak.
mx playerda öneririm
Oyun istersen de bir sürü var seç beğen yükle, basit olarak boost2 güzel. Asphalt 8, most wanted, nova3, modern combat 4, araştır sen
.apk uzantılıdır uygulamalar, google'a yazacan mesela: "TuneinRadio pro 8.0 apk" (internetten radio dinlemek için) indirecen Sonra dosya yöneticinden indirdiğin apk dosyasına dokunacaksın kurulacak.
mx playerda öneririm
Oyun istersen de bir sürü var seç beğen yükle, basit olarak boost2 güzel. Asphalt 8, most wanted, nova3, modern combat 4, araştır sen
şarjını daha yeni bitirebildim yüzde 57 şarjla subway temple run video internette gez falan yeni bitti şarjı şimdi o sıkıcı 12 saatlik bekleme süresi başladı yarına kadar dolsun şarjı sonra yüklerim herşeyi