Tavsiye note 2 yi gmd elite ile takas etmelimiyim ?

0MG90

Üye
Welkam tu iOS diyelim. Stabilligin ve en kaliteli marketin tadını çıkar.

Tepkiler: 3onur5

Koradam

Üye
Stabillik mi ip4 kullananlar iyi bilir…
Bence değmemiş o tasaka Note 2ni ozlersin

PriZm

Üye
iPhone 5 ile değişmek BANA GÖRE mantıksız ama 5s olsaydı değişilebilirdi.

Tepkiler: codblackops2

fk555897

Üye
Note 2 şarj ömrü açısından tartışılmaz ama günümüze göre geride kaldı.

PriZm

Üye
Valla Note 2 marketteki herhangi bir uygulamayı kasmadan çalıştırabiliyor.Demekki günümüze göre halen daha yeterli.

Tepkiler: MaxipmaN ve codblackops2

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
Stabillik mi ip4 kullananlar iyi bilir…
Bence değmemiş o tasaka Note 2ni ozlersin
sanmam özleyeceğimi note 2 de 3100 mah pil olmasına rağmen iphone 5 ile aynı dayanıyor pilleri hem çok sıkmıştı samsung arayüzü kaç yıldır baydı artık takas ettiğim adamda iphone dan bıkmış karşılıklı oldu
iPhone 5 ile değişmek BANA GÖRE mantıksız ama 5s olsaydı değişilebilirdi.

iphone 5 ile note 2 piyasasına bi bak telefoncu sıfır gibi note 2i me 650 tl saydı bence gayet mantıklı bi takas oldu iphone 5 piyasasına göre bu arada 5s 1500 kusur 2.elleri üste para vermem yani

MaxipmaN

Üye
internette çok dayanıklı note2 iphone 5 ile kapıştırayım bi ara kardeşimde var ip5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
internette çok dayanıklı note2 iphone 5 ile kapıştırayım bi ara kardeşimde var ip5
henüz 1 gün kullanma şansı yakaldım ama şarjı note2 ile hemen hemen aynı saat gece 10 a doğru %15 %20lerde kalıyodu şuan iphone 5 tede öyle

MaxipmaN

Üye
henüz 1 gün kullanma şansı yakaldım ama şarjı note2 ile hemen hemen aynı saat gece 10 a doğru %15 %20lerde kalıyodu şuan iphone 5 tede öyle
note2de uygulamaları kapatmak lazım durmaya zorla muhabbeti yani güç tasarrufunda olmazsa note2 baya sömürür

PriZm

Üye
Note 2 nin 2.elleri 900-1000 tl arası değişiyor.Telefoncular herzaman kazıklama peşindedir.Aklınızda bulunsun.

Tepkiler: codblackops2