note 2 reklamindaki kilif

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye

Flasi buldum. Ya mesela neti kapatiyim kapanmıyor. Yada playstore. Bugun 1.37 bos ram gördüm gerci :ehe ha bide sende sarj nasil bende sorun var. Mesela sabah tam dolu aliyorum su saat oldu hala % 69 pil var cok fazla iyi gidiyr pili. 2 saat internet ve 30 dk. Most wanteda ragmen hukadar sarj var.

yeni olduğundandır :evet: benim s3'te son günlerde acayip şarj yemeye başladı :evet: ilk zamanlar iyidi :)

barış36197

barış36197

Üye

Flasi buldum. Ya mesela neti kapatiyim kapanmıyor. Yada playstore. Bugun 1.37 bos ram gördüm gerci :ehe ha bide sende sarj nasil bende sorun var. Mesela sabah tam dolu aliyorum su saat oldu hala % 69 pil var cok fazla iyi gidiyr pili. 2 saat internet ve 30 dk. Most wanteda ragmen hukadar sarj var.

Sorun var derken :) pilin cok iyi bendede sabah 7 gibi aliyorum oyun 2-3 saat oynuyorum bide aktif oyunlarda var surekli sirinler ve ciz bul gibi :) interneti hic kapatmiyorum face twitter instagram + bide whatsapp kullaniyorum su saatte kadar boyle yani bide 10-15 foto cektim bugun oyun saati daha fazla olabilir suan internet ve muzik le yuzde 10 la devam ediyorum (3g acik parlaklik duruma gore degistiriyorum ) cihaz internet kullaniminda sarji mukemmel :) bide bir tavsiye telefonu 2 gunde bir kapat belli sure hem telefon kendini sasmaz hemde pil omru daha iyi olur :)

- - - Eklendi - - -

yeni olduğundandır :evet: benim s3'te son günlerde acayip şarj yemeye başladı :evet: ilk zamanlar iyidi :)
Babam surekli cift batarya kullaniyo telefonu bu samsungun s3 icin olan batarya sarjligi var icinde arti batarya da var onlari oneriyorum bataryayi cihazdan harici sarj ediyo bu sirada diger bataryayi kullaniyo bataryalarin omru uzuyo oyle hemde sarj bitti derdi yok :) bende note 2 icin cikinca almayi dusunuyorum

aleranol

aleranol

Üye
Bende günde 1 res atiyom rami temizlemek icin.

barış36197

barış36197

Üye
En iyisi telefon rahatliyo

61semih

61semih

Üye
60tl civarinda sanirim fiyatlar bir kilif icin fazla vence

piyon13

Üye
arkadaslar tv'deki note 2 reklamindaki yana dogru acilan kiliflara ne deniyor biliyomusunuz? Cok hosuma gittide bilen kendine saklamasin lutfen

Orjinal kılıfını arıyorsanız aşağıdaki sitede bulabilirsiniz. Faturası ve garanti belgesi ile yolluyorlar.

acuxx

acuxx

Üye
bence çok pahalı

piyon13

Üye
Mykapakta note 2 arka kapak ve 2 adet ekran jelatini haftasonuna özel fiyat 29tl

Üst Alt