Teknoloji marketlerde başka telefonlar için olan versiyonlarıda mevcut.
TeknoSA da yok Gold'da yok
gittigidiyor'da var onlarında orijinal olup olmadığı mechul 

mesela hangi Teknoloji marketlerinde var ?TeknoSA da yok Gold'da yok
gittigidiyor'da var onlarında orijinal olup olmadığı mechul
@flip cover![]()
Teknosada ve bimeks'te var..
demek ki zonguldak'ta yok

note2 ve s3 icin degil mi o
Flip cover degil mi o ?

Orjinali 90 tl olmasi lazim ama benim suana kadar gordugum en ve kullanisli kilif neov icinde var mi cakmasi

cok hos duruyo ama kullaninca cikartasin geliyo yani benim icin oyle babam s3 te kullaniyo gayet memnun 
yani o derece dengesiz zaten
dikkat edin 

Flip cover kaplar cok iyi ama note 2 gibi buyuk bir cihazda her sartta kolay kullanim vermiyo note 2 kullanan biri olarak soyluyorum arkaya kivirip kullanmasi ele kotu oluyo ben deneyimimden oyle cikardim yanicok hos duruyo ama kullaninca cikartasin geliyo yani benim icin oyle babam s3 te kullaniyo gayet memnun
![]()
ben flash playeri tesadufen buldum elimde link yok ama indirdigim siteyi veriyim androidapk4u.com bide neyi kapatiyosun da kapanmiyo onu anlamadim ram oyle benim de kullanim fazla ama cihaz rahat hafizayi sil dersen ram kullanimi 480 lere iniyo ama sonra tekrar cikiyo icindeki ozel yazilimlar cok kullaniyo olabilir ama sorun yasatmadi bana simdiye kadarHayirli olsun arkadasimben flash playeri tesadufen buldum elimde link yok ama indirdigim siteyi veriyim androidapk4u.com bide neyi kapatiyosun da kapanmiyo onu anlamadim ram oyle benim de kullanim fazla ama cihaz rahat hafizayi sil dersen ram kullanimi 480 lere iniyo ama sonra tekrar cikiyo icindeki ozel yazilimlar cok kullaniyo olabilir ama sorun yasatmadi bana simdiye kadar
ha bide sende sarj nasil bende sorun var. Mesela sabah tam dolu aliyorum su saat oldu hala % 69 pil var cok fazla iyi gidiyr pili. 2 saat internet ve 30 dk. Most wanteda ragmen hukadar sarj var.