Note 2 mi yoksa S4 mü?

laz6116

Üye

Dostum ben sana kotusun yahut ben senden iyiyim demedim ki. Yaptigin kiyaslama yanlis )) benden daha bilgili olabilirsin. Benim boyle bir iddam yok. Yahuu s4 mu not 2 miden birbirimizin derdine dustuk hahahah olaya bak yawww. Benim yaptigim aciklamalari iyi oku yanildigini goreceksin. Neyse hakkini helal et kirdiysam seni.

aleranol

Üye
Yok kırılma falan olmaz tartışıyoruz. Ben sadece yanildigini ispatlamak için deneyimlerim bunlar diyorum. Sorun yok.

Seninki benden kara Bütün not 2 sahipleri telefonunu öve öve bitiremedi, konuyu açan 16 yaşındaki kardeşimizde bu tartışmalardan bi haber neler yapıyor kim bilir. Canım sıkıldı arkadaşlar bana 3-5 program oyun bişey önerin

aleranol

Üye
Bazıları sana doğruları gosterirken sen yoldan çıkabiliyor isen alkollü sürücüler gibi kaza yapmaya ve vah vah icmeseydi denilmeye devam edersin. Bazıları ise güler. Bu nasıl kaza yapmış ahaha diye. Tabelalar açık. Ama sen kendine yol yaparsam bilemem.

Kardeş senin son bir kaç yorumun ve bu yorumundan sonra sormak istiyorum nedir bu sendeki ben şu kadar bilgiliyim ben bu kadar bilirim size öğretecem şeklinde karşındakileri küçümseyici kendini yücelten konuşmalar sana ne kazandırıyor takdirleri üzerinemi topluyorsun? İnsan karşısındakilerden bir konuda daha bilgili bile olabilir ama insan olmak adam olmak daha farklı insanlara yaklaşım daha farklı.

PriZm

Üye
Konuyu açan arkadaşın konuyu açtıktan sonra birdaha mesajını görmedim.Kapatılsa iyi olacak.Gereksiz hararet çıkıyor.

MrExpert

Üye
Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.

Tepkiler: serdar_gs