PriZm
Üye
Arkadaslar ben not 2 kullanmadim bilmiyorum yalniz. Hizdan kastimiz nedir bunu once bi soralim kendimize. Ben hiz olarak ilgilendiren olay telefonun oyun oynarken veya bir cok uygulamanin ayni anda acikken kasip kasmadigina bakarim. Ekran gecisleriymis yok bilmem menuye gecismis bunlarin tartismasi bence yersiz. Saniselik farklari gozle ve duyu organlarizla algilayamadigimiza gore bence yersiz. Bundan once s2 kullanicisiydim s2 ile s4 arasinda cok cok fark var uygulamalarim acikken ve oyun oynarken kasmiyorsa bir telefon hiz benim icin budur. S4 ten memnunum iyiki almisim.
Belki haklisin bilmiyorum ama en basitinden soyle dusunelim. Teferruata gerek yok. yeni model olmasi yeterlidir bence. Adi ustunde yenilik ve gelistirmeler mutlaka olmali degil mi?
Kişisel görüşümdür. Böyle bir bakış açısı mantıklı gelmiyor bana. Yenilik ve geliştirme demişsin. Şu an s2 mevcut guncellemeleri alabiliyirsa, bir iPhone 3 bile 5in guncellemelerinden nasipleniyorsa senin tezin çürür burada. Geriye şöyle bisey kalıyor. Ben s4 aldım.başka da bişey yok fazla.
Bildirim barı daha iyi
Multitask performansı daha iyi
Multitask animasyonları var
Normal geçiş animasyonları farklı
Kilit ekranı çok iyi
Benim Galaxy S den hatırladıklarım bunlar.
Guzell aciklama ama bu takilmalar Allah askina bende niye yok telefon benim elimden de dusmuyor int. Isinma da soz konusu degil. Vs vs oyunlar olsun bende hic donma takilma olmadi. O kotuleyenler ne hikmetse hepte magaza da eline aliyor ustun koru iki tiklamayla not veriyorlar.)) sizi kalite kontrol uzmani olarak samsung kacirmamali )) yada varliginizdan haberleri yok. Buyuk bir kayip ))
La root unlock rom vb. Seyleri yapmaya ne var 5 dakikalik olay kernel yazmiyoz sonucta.
Natureux v2 berbat ayrica o cihazin google veesiyonunu alirim ben alicak olsam
ozaman işler değişti hacı bilgisayar yokken o riske girilmez. bide toolkit her pc yi tanımıyo kalırım mal gibi. bence her attığın cfw romdan 5 tl alırsan küçük çaplı 2. el bi bilgisayar bulursun riske girmezsin. Tabi elinde bilgisayar olup rom root atmayan note2 kullanıcılarıda yok değil bu konuda
Biliyorum sen hareketli bir çocuksun ve bilgisayar sahibisin. Ben tüm bu işlemleri teamviewer ve okulun netini kırarak yapıyorum. Üstelik telefondan. Telefon benim 3. Bir kolum ne senin gibi ne de diğer çoğu kişi gibi. Telefondan rom editliyorum ben. Pcden deil. Başkalarının telefonunu ilk defa elime alıp riske girerek jelly bean yüklüyor rootluyorum. Kensi telefonumu 2.kez deil.
Birde bunları sen dene. Senin linux ve android üzerine teorik bilgin benimle hemen hemen aynı mesajlarında okuduğum kadariyla. Ama ben deneysel oalrak kesinlikle çok fazla iş yaptım. Bazen diylrum zaten root için cfw için 5lira para alsam her ay bi 35 lira gelir elime. Inİnternet kafe param çıkar
S4 de fena bir UI optimizasyon sorunu var.Note 2 bile arayüzde geçişler hızlı iken S4 de takılmalar oluyor.Bizzat teknosa'da incelerken şahit oldum.ileride güncellemeler ile düzeltilebilir tabi.
Bu arada 2 telefon arasında yaklaşık 500 tl fark var..
yok artıkTamamen katılmıyorum desem. Bugün teknosada s4 ü inceledim, o kadar akıcıydıki, şaşırdım. Sanki 120 fps ye sabitlenmiş bir ekran gibiydi. Plastik falan ama beyaz olan inanılmaz şık duruyor. 2000 lirayı hak eder mi orası tartışmalı.
ozaman işler değişti hacı bilgisayar yokken o riske girilmez. bide toolkit her pc yi tanımıyo kalırım mal gibi. bence her attığın cfw romdan 5 tl alırsan küçük çaplı 2. el bi bilgisayar bulursun riske girmezsin. Tabi elinde bilgisayar olup rom root atmayan note2 kullanıcılarıda yok değil bu konuda
Çok ucuza odinin rahat rahat çalışcağı minibooklar laptoplar 2.el filan bulursun. ozaman ubuntu kurup kernel bile yazarsın şimdi bukadar uğraşıyosan zaten ıo da tanıtılan android için yazılım geliştirme programı çok basite indirilmiş sen yürürsün ordan
Tamamen katılmıyorum desem. Bugün teknosada s4 ü inceledim, o kadar akıcıydıki, şaşırdım. Sanki 120 fps ye sabitlenmiş bir ekran gibiydi. Plastik falan ama beyaz olan inanılmaz şık duruyor. 2000 lirayı hak eder mi orası tartışmalı.
Eger senin gözün 120fps algılıyor ise ben ölü doğmuşum.
Yorumun komikmis.
Ben 1.5 yıldır her gün bu siteye takılıyorsam ve o kadar adamdan birsürü şey öğrenip kendim rom cfw vs. Değişik şeyler yapmak için denemelerde de bulunup başarılı olduysam demek ki birşey biliyorum. Arkadaşıma imei bile attım daha ne diyeyim.
Belki 50den fazla kez rom attım hackledim rootladim defalarca teamviewer ile bişeyler anlatıp yardım ettim. Hemde hepsini sadece not2 ile yaptım.
Eğer sen kalkarda 5dk incelemeyle dersen alinirim.
Not2 yi almadan önce en az 10 kere farklı mağazalara gittim ve en az abaetisiz 45dk inceleme yaptım her yerde.
Oyunları kalemi ekrani kamerası mikrofonuna kadar. Ve sinunda da aldım.
Ama s4 incelerken elime alınca bariz bir tuhaflık vardı. Sanki s3teki ekran oyunu bubtelefonda artmış gibi hissettim. Ki zaten devam eden şeyler var.
Not2 mağazalarda 15 günde haşat edildiği için genelde wipe yapıyordum en temel şekilde sonra inceliyordum. Ve hiçbirinde ben takılma görmedim.
S4 incelerken wipe yaptım ve ne göreyim! ! En az % 30 daha iyi işlemcisi ve daha iyi ekran kartı olmasına rağmen s2den beri süregelen menü parodisi devam ediyor.
Demek ki adamlar sadexe satmak amaçlı s3 ün badanalı halini satıyor. Benim şu anda birşey öğrenebilecegim insanlardan 1 2 tanesi N.A.W.Y TheMadness ve Prime adlı eski ÜYElerdir. Ama ogretecegim kişiler ise geri kalanidir. Eğer öğrenmek istersen yaz herkes yardımcı olir elinden geldiği kadarıyla.
wifi kartı yandıysa 30 tl civarı usb wifi lar var ondan al iş görür
Dostum biseyi atliyorsun)) 1.5 yildir dedigini benim kayit tarihime bak ondan sonra konus. 2010 kayitli bir uyeyim. O tarihten bu tarihe de bu konularla ilgiliyim root olayi falandi fismandi bunlari cocuklarda yapiyor artik. Konuyu saptirmayalim ) sana hayirli forumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?