Ufukcan77
Üye
cpu farki azmı? tamam note2 gayet güzel cihaz fakat s4le arasında çokda az fark yok ayrıca cpu farki bayabi fazla s4dekii saf a15 abartmayalım ayrıca note2 sağlam felanda değil ama s4e nazaranla birazda sağlam olsa dahi büyük ihtimalle kılıf takıcaksındır kılıf tkaınca bişi olmaz performans ve oyun ayrıca teknolojik olarak s4 derim
Kesinlikle katılıyorum note 2 ye 4.2.2 geldiginde s4 teki tum ozeliklerini note 2 de sahip olacak. Uzaktan dokunma ise note 2 de kalemlede var zaten.. Smart play.. Pause gibi sensor ozellikleride dahil ayrıca aralarında performans olarak cpuda cok ufak bir fark var ram aynı cekirdek aynı (s4 4+4 cekirdek islem yaparken +4 kesinlikle devreye girmez 4 cekirdekli bir telefon aklınızı karıstırmasın) ekran olarka note 2 den iyi tabiki ama arastırmalarımda bu 1080 cozunurluk olayı telefinun performansını baya bi etkiliyor. S4 ten donma olarak cıkan sorunlar ekrandanda kaynaklanıyor note 2 kullandıgım icin yazmıyorum bu yorumu coğu arkadasta bana hak verecektir...
Konu sahibi arkadasım s4 aldığında pisman olabilirsinde benim sana onerim note 2 fazla buyuk degil diyorsan.
Ben şahsen Note 2'yi çok büyük buluyorum bu yüzden bana çok itici geliyor. Şimdi telefonu alacak olan kişi aradığı kriterlere göre seçimini kendi yapmalı. Eğer fikir belirtmek gerekirse her ne kadar çok büyük farklılıklar yok densede tabikide var. Azıcığı uzucuğu yok bu işin. Birisi tam hd ekran diğeri değil, birisi herşeye rağmen sonuçta 8 çekirdek diğeri 4, birisi şu anda herşeye rağmen 4.2.2 kullanıyor diğeri 4.1.2, birisinde 13 megapixel kamera var artı geliştirilmiş çekim özellikleri var diğerinde 8 megapixel var. Bunları çoğaltabiliriz belki. Birde S4'te ekran takılıyorda, arayüzde arayüzde, Note 2 daha hızlı geçiş deniyorda bu böyle kalacak değil Samsung son çıkardığı amiral gemisine sahip çıkar diye düşünüyorum en kısa sürede sorun düzeltecektir.
QUOTE=Galaxy S3;6108828]N.O.T.E. 2 kardeşim son)uç olarak senin note 2in 4 çekirdek, s4 ise 4+4 mü? Senin note 2in sadece 4 çekirdek iken s4 te 4+4 gibi bir seçenek varmı? Gerçek değişiyormu? Benim araştırmadığımı nerden biliyosun? O buna gelecek bu ona gelecek bu böyle olacak sürekli olacakta olacak. Senin için not 2in daha iyidir benim için s4 daha iyidir. 13 mp kamera ve 1080p ekran özelliklerini neden işin içine katmıyorsun peki. Tek tesellin 4.2.2 ile senin telefonunada bazı yazılımsal özelliklerin gelmesi. İki telefonun bence ortak noktası 2 gb ramdir. Onun dışında farklı iki telefon. Ve herşeye rağmen son çıkan s4 donanımsal olarak daha iyidir.
Dostum komiksin benim tek tesellim 4.2 nin gelmesimi.. 4.2 gelince yazılımsal olarak arada fark olmayacak zaten o ayrı konu hızdada olacağını sannetmem su an not canavar s4unde kus olup ucacak hali yok kameraya zaten degindim iyi okumamıssın anlasılan simdide kıvırma madem biliyirdun neden 4+4 diyecegin halde sende bencilce direk 8 cekirdek dedin amacım sana hakaret etmek degil yalnıs anlamaekran zaten muhmesem ben ekranı kotu diye bi yorumum varsa yapıstır bakalım beraber. Ekran yuzunden telefonun performansı dusuk sadece 4.2 yi kullanmasına rahmen takılıyor.
4+4 kaç ediyor bana bunu söyle ve bu gereksiz tartışma son bulsun. 8 çekirdek etmiyorsa elini öper başıma koyarım.
O kadar matematigim yokPeki 8 cekirdekte aynı anda devreye girip telefonu ucuruyorsa bende senin elini operim o sıkıntı degil.. Samsung zaten 8 cekirdek telefon uretseydi s4 u 2600 mAh batarya koymazdı biraz mant8klıol suan s3 4 cekirdek 1 gb ram olmasına rahmen bataryanın nasıl gittigini ben cok iyi biliyorum kaldıki 8 cekirdek 2 ram ve cpu su...? Gercekten mantıklı degil..
Bencede uzamasın
Galaxy S3 kardeşim ben telefona 64 işlemci taksam 4ü çalışsa 64 çekirdekli mi olur bu işlemci ?
Şimdi güzel kardeşim,
Samsung bir telefon çıkarmış reklamlarınıda 8 çekirdek diye yapmış 4+4 demek ayrıntıdır. Gerçektir evet ama ayrıntıdır sonuç olarak 8 çekirdektir. Ha bunun sadece 4 çekirdek olarak çıkardığı sürümüde var o farklı. ama sen illaki tutturdun 8 değil 4+4Adamlar oturmuş 4 ü ufak işlemlerde 4 ü büyük işlemlerde çalışmak üzere toplamda 8 tane çekirdeği olan bir işlemci koymuş şimdi bunun küçümseyerek anlatmanın alemi yok bence. Ha diyorsunki hız olarak fark etmez zannetmem vs ama bu işler zannetmekle falan olmuyor somut işlerle oluyor. Fark olmasaydı zaten note 2 ye koyduğunu koyardı s4 içinde. Adamlar bataryadan tasarruf etmek için bu şekilde 4+4 = 8 çekirdekli bir işlemci koymuşlar. Şimdi bu işlemci konusunda anlaştıysak diğer konu ekran konusu. Sende bende kabul ediyoruzki tam hd ekrana sahip bir cihaz buradada üstün. Kamerada zaten üstün. Bence yazılımdada aynı olsada farklı bir kaç noktası olursa şaşırma. Bence illaki olacaktır çünkü satış politikası. Benim telefonumada aynı özellikleri verirse gider ucuz olanı alırım. Ayrıca sen bunada itiraz edeceksin biliyorum türkiye burası ama sonuç olarak s4 yanlış hatırlamıyorsam 4g desteği var note2 de varmı? Yani note 2 ile s4 arasında fazla farklılık yok dersen beni buna ikna edemessin. Bunlar senin için ince ayrıntıdır ama benim için iki telefonu birbirinden ayran özelliklerdir. Tamamen farklı iki telefon Her neyse
S4 8 çekirdek değil.8 çekirdek olması için bütün çekirdekl.eri birden stabil olarak kullanabilmesi gerekir.
1) Marketteki uygulamaların % 90'ı bu sistemi desteklemiyor.Dolayısıyla A15 çipipnin taban performansı haricinde Note 2 de ki işlemciye göre bir fark olmayacaktır.
2) 1080P için GPU yetersiz.Bunu kimse inkar edemez herhalde.
3)@N.O.T.E 2: S4'de ki çekirdeklerin hepsi fiziksel.Sanal çekirdek olayı pc lerde atom ve pentionlarda kaldı.
Normal Note 2 de 4G var.4G LTE için ise ayrı bir versiyon var.
Harbi varmı 4g ama turkiyede yasadığımız icin bir onemi yok su an
Var.
4G LTE özelliğini fazla abartmayın derim.Yurt dışına çıkana kadar işe yaramaz.Ülkemizdede 3-4 yıla kadar kullanılabilir olmayacak.Ki zaten o zamana kadar telefon değiştireceğiz.
Beyler sonuç olarak ona bakma buna bakma derken bu iş uzar gider ben hepsine bakarım ve baya fark var olduğu seçeneği değişmez size göre öyle bana göre böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?