Haber Note 2 lolipop alıcak!...

ANIL

Admin
Orjinal ve çevirisi aşağıda arkadaşlar;

Tepkiler: AHKE ve B.A.R.O.N

MaxipmaN

Üye

geçen bahsettiğim güncelleme gelmiş ama root var kurmasam daha iyi sanırım

Konu Sahibi
Beyler güncelleme her ülkeye verilmeyebilirmiş. Son haberlere göre belli başlı ülkedeki kullanıcılara verilecek

Şu güncelleme mevzusu deyince wpnin gözünü seveyim. Eski yeni demiyor alayına veriyor. Birde samsunga bak. Note2 gibi donanımlı cihaza bile güncelleme verip vermemek konusunda kararsız. İnşallah verirler

Tepkiler: MaxipmaN ve androtik12

MaxipmaN

Üye
root varken 163 mblik geliştirmiş denge(açıklamada böyle diyor) güncellemesini yüklesem birşey olur mu, yeşillendiriverin beni

AHKE

Üye
root varken 163 mblik geliştirmiş denge(açıklamada böyle diyor) güncellemesini yüklesem birşey olur mu, yeşillendiriverin beni
senin tel root lu değil mı idi nasıl otadan güncelleme yapabiliyorsun

AHKE

Üye
kontrol ettim gözüküyor bende şu an
hmm tamam sen güncelleme bisey olmaz.
bana hata veriır gibi geliyor güncelleme indikten sonra
bu arada bu güncellemede note 3 s5 teki s. çocuk uygulaması gelmiş.lollipopa hazırlık sanırım

MaxipmaN

Üye
hmm tamam sen güncelleme bisey olmaz.
bana hata veriır gibi geliyor güncelleme indikten sonra
bu arada bu güncellemede note 3 s5 teki s. çocuk uygulaması gelmiş.lollipopa hazırlık sanırım
aynen 3-5 uygulama gelmiş diye duydum

xmustx

Üye
%30 da hata veriyor,kies kurup güncelleme yaptığımızda herşey tamam ama ota üzerinden tekrar güncelleme bildirimi geliyor nasıl bişey çözemedim

Son düzenleme:

MaxipmaN

Üye
Rootu bi uygulamayla üstün körü kaldırdım ama bi takim sistem uygulamasını silmistim falan kurmadı böyle iyi zate

AHKE

Üye
wanam dan sistem durumunu resmi yapıp otadan,guncellemeyi deneyin

Samsung vericez vermiycez diyerek zaman kazanmaya calisiyo anlasilan.
Halk arasinda buna 'Ölümü gösterip hastaliga razi etme'diyoruz.

Tepkiler: B.A.R.O.N
Bence vermek istememe sebebi Lollipopla beraber Note 3'e zaten Note 4 kalem özelliklerini sundu, şimdi note 2'ye de aynı durum söz konusu olursa Note 2 kullanicilari 2 yıl daha cihazı kullanmaya devam eder.

Isyerinde 2 arkadasta Note 2 var birine G3 aldirdim ölene kadar hayir dua kazandim
Saka maka kurcaliyorum arada lollipop ile ne olur bilemem ama Note 2 bitmis artik 2 yil zor.