Note 2, Laptop

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Scary11

Üye
    Konu Sahibi
Note 2, Laptop
Arkadaşlar bu yaz laptop veya note 2 almayı düşünüyorum evde masaüstü bilgisayarım var telefonumda galaxy gio ama ne alsam karar veremedim ikisi arasında gidip geliyorum bi yandan arkadaş ortamında bi hava oluyor :) gerek oyun film facebook ortamlarında tek tıkla girebilirim note 2 den ama bazı arkadaşlara sordum laptop al diyorlar sizce ne almayılım yaşım 18 ne alsam ilerde sorun çekmem

Kerim.

Kerim.

Üye
Masaustun idare edicek gibiyse note2 al bence

tapatalk

tapatalk

Üye
masaüstün sağlamsa note 2 iyidir

Scary11

Üye
    Konu Sahibi
şöyle bişey var idare eder bi ram alırsam ki fazla para değil her işimi görecek şekilde ama arkadaşlar diyor ki note 2 yi napıcaksın kocaman telefon işini gioylada görürsün 1.5 milyar verilirmi falan aklımı karıştırdılar

MrExpert

MrExpert

Üye
Üniversite düşünüyorsan laptop al... Üniversitede çok işine yarıyacak...

Scary11

Üye
    Konu Sahibi
Üniyi düşünüyorum ama kafam note 2 yi benimsedi al da al diyor pişman olurmuyum peki alırsam

fk555897

fk555897

Üye
Aynen laptop üniversitede işe yarar. Üniversiteyi bitirmiş veya gitmeyeceksen Note II al.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
laptop al bende aldım telefondan çok kullanıyorum hemde daha çok havası var :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2392690
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Laptop almanı öneririm.Yeri gelir üzerine koyarım diyorsan daha iyi olur.Telefon anlayışını ise yadırgamamak elde değil.İşlevselliği oldukdan sonra kimin ne önemi var.Hep hava yoluna kapılıpda bir çoğunun elinde ne telefonlar patladı bunu bir kenara at.Sana şöyle bir tavsiyem olur ki bunu şahsen bende yakın bir zamanda düşünüyorum.1.800-2000 kadar yeni bir laptoba para ayırdım.Tp link modem router ile destekleyip interneti telefona yansıtacam.Desteklerle mesafe 10 km yada üzerinde.Evin içerisinde bunun apayrı bir tadı olacakdır.Tüm işlerini bir arada görmek var birde mesafeyi 1 metre ve 100 metreye götürmek.( Note'nin ve Laptobun kalıbı :) Masaüstüyle dibe batmış gemi gibi hissetmek de var. Laptopla en azından aktif olursun.Birde Note 2 ile internet yükün ağırlaşacak fazlasını isteyen bir telefon.Sen kararında geleceği de ön planda tut.D.11 desteği laptoplarda biraz uzun sürecek.Üniversite hayatında.Yüksek programlarda işini daima göreceksin.Bunu 5-6 yıla yaymak mümkün.Masaüstünü satıp üzerine yavaş yavaş ekleyerek telefonu 2.bir plana at çok yükseklerde uçma fiyatlar mutlaka düşecek elin daralmamış ve miktarı kısıtlamış bir vaziyetde ulaşman mümkün :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt